Britney Spears, surprinsă cu pupilele dilatate și pare bântuită. Video postat chiar de ea

Britney Spears, surprinsă cu pupilele dilatate și pare bântuită. Video postat chiar de ea
Britney Spears pare să fie drogată, într-un video postat chiar de ea pe propria pagină de Instagram. În imagini dansează seducător într-o ținută minimalistă.

Se pare că Britney Spears a pierdut, din nou, controlul. Îngrijorarea pentru siguranța și bunăstarea cântăreței Britney Spears începe să crească, după ce videoclipurile recente o descriu într-o lumină absolut tulburătoare. Fanii sunt de acord că pare să fie drogată în ultimele sale postări de pe Instagram, relatează TheThings.com.

Spears pare să aibă pupilele mărite și arată de-a dreptul bântuită. Ochii ei în mod normal strălucitori și expresivi, sunt acum estompați și, în cea mai mare parte, par distanți și inexpresivi.  Părând dilatate și departe de normal, pupilele ei sugerează că a fost drogată. Același lucru îl sugerează și restul comportamentului ei precum și limbajul corporal.

Britney Spears a pierdut, din nou, controlul

Rotirile și natura mișcărilor ei sunt îngrijorătoare și dau vibrații neliniștitoare și incomode fanilor ei. Acest lucru nu seamănă deloc cu modul în care arăta  sau se mișca în mod normal Britney Spears. Iar aspectul inert al chipului ei pe care fanii l-au identificat de departe, par sa acrediteze ideea că Britney Spears a pierdut, din nou, controlul și că ar avea mari probleme.

Britney Spears a pierdut, din nou, controlul

Cele mai recente postări ale lui Britney au devenit din ce în ce mai seducătoare și incitante.  Ținuta pe care o poartă este mult mai explicită. În mod obișnuit, Britney apărea în topuri modeste. Dar în ultimul videoclip poartă un top foarte feminin și incredibil de revelator. Acesta îi evidențiază mult decolteul. Iar atunci când este asociat cu modul în care se mișcă, pare de-a dreptul seducător și, din păcate, incredibil de nenatural.

Fanii sunt îngrijorați de faptul că vedeta este exploatată și se profită de ea. Fanilor nu le place deloc ceea ce văd.  Mulți au comentat spunând „Sunt îngrozit”, „Este inconfortabil să mă uit”. Sau: „Aceasta este Anna Nicole Smith varianta 2021( fotomodel American controversat, care a murit de o supradoza de droguri în 2007 într-o cameră de hotel ) și totuși nimeni nu o ajută pe această fată…”. Cunoscuta Nicole Arbor a pus punctul pe i: „Este drogată. Trimiteți poliția”.

Fanii se tem că ceva nefericit ar putea să se întâmple dacă nu se intervine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Sursa foto: Instagram

Gravă breșă de securitate acasă la fiul Reginei. O femeie a „vrăjit” paznicii și a pătruns în palatul Windsor