Prințul Harry a făcut un gest neașteptat. S-a întâmplat înainte de înmormântarea prințului Philip

Prințul Harry a făcut un gest neașteptat. S-a întâmplat înainte de înmormântarea prințului Philip
Ducele de Sussex a participat la înmormântarea bunicului său, însă relațiile dintre el și familia regală nu sunt încă reparate. Acum, s-a aflat ce gest neașteptat a făcut prințul Harry față de tatăl său, Charles.

Interviul cu Oprah de luna trecută a dat peste cap întreaga familie regală britanică. S-au spus foarte multe lucruri, inclusiv că prințul Charles nu-i mai răspunde la telefoane fiului său.  De asemenea, Harry a dezvăluit că între el și fratele său, William, sunt câteva probleme, însă îl iubește în continuare. După toate acestea, prințul Harry a făcut un gest neașteptat, chiar înainte de înmormântare. 

Ducele de Sussex a participat la funerariile bunicului său, însă Meghan Markle nu l-a însoțit. Nu a mers lângă fratele său în spatele cortegiului funerar și a stat singur în capela St. George, din cauza regulilor privind combaterea pandemiei. La final însă, Harry și William au avut ocazia să schimbe câteva vorbe amicale, inițial cu Kate Middleton lângă ei și ulterior singuri. 

Prințul Harry a făcut un gest neașteptat. I-a trimis scrisoare tatălui său 

Surse din cadrul Palatului au spus că Harry i-a trimis o scrisoare lui Charles, pentru că altfel nu putea să dea de el. Totul s-a întâmplat înainte să zboare înapoi la Londra pentru înmormântarea prințului Philip. În scrisoare, Harry i-ar fi spus lui Charles că va respecta monarhia și instituția, printre altele. Conform sursei, rândurile scrise de ducele de Sussex ar fi fost unele din adâncul inimii către tatăl său, care încă este supărat pe el. 

Charles ar fi avut o discuție privată cu fiul său după funerarii, iar apoi a avut loc o întâlnire între cei doi, la care s-a alăturat și William. Totuși, surse au declarat că discuțiile nu au fost productive, iar relația dintre cei trei mai are un drum lung până să fie reparată.

Reamintim că prințul Harry a declarat pentru Oprah că se simte rănit de atitudinea tatălui său, mai ales că acesta a trecut prin ceva asemănător. Se referea aici la povestea cu divorțul dintre Diana și Charles și relația acestuia cu Camilla Parker, ce a fost aspru criticată la acea vreme.

Foto: Facebook

Adrian Sârbu iubește de 9 ani aceeași femeie. Cine este ea și care e diferența de vârstă dintre ei