Harry și William nu vor sta unul lângă celălalt la înmormântarea prințului Philip. Fără uniforme la ceremonie!

Harry și William nu vor sta unul lângă celălalt la înmormântarea prințului Philip. Fără uniforme la ceremonie!
Au ieșit la iveală ultimele detalii în ceea ce privește funeraliile prințului Philip. Harry și William nu vor merge unul lângă celălalt, iar uniformele sunt interzise la ceremonie. Chiar regina a luat decizia.

Pe măsură ce se apropie înmormântarea prințului Philip, apar noi informații despre ceremonie. Regina a luat câteva decizii, iar ele sunt finale. Astfel, Harry și William nu vor sta unul lângă celălalt, iar membrii regali nu vor purta uniforme, ci haine de doliu. S-a stabilit de asemenea cine se află printre cei 30 de invitați la ceremonie. Reamintim că regulile pe timp de pandemie în Marea Britanie impun participarea a maxim 30 de persoane la o înmormântare. 

Printre invitați se numără ducesa Cornwallului, toți nepoții ducelui și soțiile și soții lor, copiii surorii reginei, prințesa Margareta, și trei dintre rudele germane ale lui Philip – Bernhard, prințul ereditar al Badenului; Donatus, prinț și landgraf de Hessa; și prințul Philipp de Hohenlohe-Langenburg. De asemenea, este invitat un prieten apropiat al ducelui, contesa Mountbatten din Birmania, cunoscută anterior ca Lady Romsey și mai târziu Lady Brabourne, care a fost partenerul de conducere a trăsurii lui Philip și unul dintre prietenii săi cei mai apropiați.

Harry și William nu vor sta unul lângă celălalt. Regina merge într-un Bentley

Mașina care va purta sicriul prințului Philip

Regina va merge într-un Bentley de stat în cadrul cortegiului funerar, însoțită de una dintre doamnele ei de companie, însă în momentul în care va ajunge la capela St. George va sta singură, căci așa prevăd regulile împotriva covid. 

Harry și William nu vor merge unul lângă celălalt, căci între ei se va afla vărul lor, Peter Phillips. În momentul în care vor ajunge la capelă, se vor face grupe de câte două persoane, iar William o va lua în față. Ordinea procesiunii până la capelă va fi următoarea: Banda Gărzilor Grenadierilor, urmată de generalul-maior care comandă Divizia Gospodăriei, șefi de serviciu, sicriul ducelui de Edinburgh purtat pe o caroserie Land Rover personalizată, membri ai familiei regale pe jos, personalul gospodăriei lui Philip și, în cele din urmă, Bentley-ul în care se va afla regina. 

Membrii familiei regale nu vor purta uniforme 

O altă decizie cheie luată de regină este legată de purtarea uniformelor. Astfel, suverana a luat hotărârea că nimeni din familia regală nu va purta uniformă, pentru a arăta un front unit. Dar și pentru ca Harry să nu fie singurul fără uniformă. Prințul Andrew, care ar fi fost al doilea regal fără uniformă, a provocat un adevărat scandal zilele trecute când a insistat că vrea neapărat să se îmbrace astfel, deși se află în mijlocul scandalului Epstein. 

Pentru a calma spiritele, regina a decis că bărbații din familia regală se vor îmbrăca în costume de doliu, în timp ce femeile vor purta rochii negre. Asta demonstrează grija pe care o are suverana față de nepotul ei, Harry. 

Foto: Daily Mail, Facebook

Prințul Charles, în lacrimi. Camilla a fost lângă el. VIDEO