Cum își lua prințul Philip strănepoții de acasă. Prințul William își amintește cu nostalgie. FOTO

Cum își lua prințul Philip strănepoții de acasă. Prințul William își amintește cu nostalgie. FOTO
Membrii familiei regale trec în revistă cele mai frumoase amintiri pe care le au cu regretatul consort al reginei Elisabeta. Prințul William și-a amintit cum lua își Prințul Philip strănepoții de acasă.

Paginile de socializare ale familiei regale au activitate sporită zilele acestea. Așa cum regina și-a dorit, în ciuda perioadei triste, este și um moment în care se celebrează viața și realizările celui ce a fost Ducele de Edinburgh și prințul consort al reginei Elisabeta a II-a. Astfel, William și-a amintit cum își lua Prințul Philip strănepoții de acasă. 

Prințul Philip, care a decedat pe 9 aprilie și va fi înmormântat pe 17 aprilie, și-a trăit ultimele zile la castelul Windsor, alături de regină. S-a bucurat de soare și de prezența celei ce i-a fost soție peste 70 de ani din viața sa. Deși până în acest moment regina nu s-a arătat în public, căci își plânge iubitul soț în intimitate, copiii și nepoții ei au dat declarații și a au discutat unii dintre ei cu publicul. 

Prințul Philip își lua strănepoții de acasă cu trăsura: „Mă simt norocos”

prințul Philip strănepoții

Într-o postare pe pagina oficială de Instagram a familiei regale, a apărut un mesaj transmis de prințul William, duce de Cambridge și al doilea în linia succesiunii la tron, după tatăl său, Charles. „Secolul de viață al bunicului meu a fost definit de slujire – către țara și Commonwealth-ul său, soția și regina și familia noastră. Mă simt norocos nu doar că am avut exemplul său care să mă ghideze, ci prezența sa durabilă până în propria mea viață de adult – atât în ​​vremuri bune, cât și în cele mai grele zile. Voi fi mereu recunoscător că soția mea a avut atâția ani să-l cunoască pe bunicul meu și pentru bunătatea pe care i-a arătat-o”, a fost o parte din mesajul prințului William. 

De asemenea, acesta și-a adus aminte cum prințul Philip venea să-și ia strănepoții la joacă cu trăsura. În acest sens, totul a fost ilustrat cu o poză în care apar prințul George, fiul mai mare al ducilor de Cambridge și străbunicul lui. Amândoi sunt în trăsură, iar micuțul zâmbește încântat alături de prințul Philip. „Nu voi uita niciodată amintirile speciale pe care copiii mei le vor avea întotdeauna despre străbunicul lor venind să îi adune în trăsura lui și să vadă singuri simțul său de aventură, precum și simțul umorului răutăcios!

Bunicul meu era un om extraordinar și făcea parte dintr-o generație extraordinară. Eu și Catherine vom continua să facem ceea ce și-ar fi dorit și o vom sprijini pe Regină în anii următori. Îmi va fi dor de bunicul meu, dar știu că ar vrea ca noi să continuăm treaba”, a conchis prințul William. 

Foto: Instagram 

Prințul Harry a intrat în carantină. A ajuns în Anglia pentru înmormântarea bunicului