Tortul de la nunta prințului William și Kate Middleton a dărâmat o ușă în Palatul Buckingham. Replica spumoasă a reginei Elisabeta

Tortul de la nunta prințului William și Kate Middleton a dărâmat o ușă în Palatul Buckingham. Replica spumoasă a reginei Elisabeta
Un moment amuzant a ieșit la iveală recent, care privește nunta dintre prințul William și Kate Middleton. Mai exact, totul are legătură cu tortul celor doi. Regina a avut o replică spumoasă.

Prințul William și Kate Middleton s-au căsătorit în 2011, iar nunta a fost evenimentul anului. Totul a fost la superlativ, demn de o ceremonie regală cu prestanța cuvenită. Acest lucru însă a dat bătăi de cap angajaților, căci s-a lăsat cu demolări în Palatul Buckingham. Tortul de la nunta prințului William a dărâmat o ușă în Palat, iar regina a comentat. 

Tortul nunta prințului William

Fiona Cairns a condus echipa din spatele tortului de nuntă al cuplului regal în 2011. Aceasta a apărut în noul documentar ITV „The Day Will și Kate Got Married” pentru a discuta despre dificultățile din culise pentru a duce tortul cu fructe de opt trepte și foarte înalt în locul de recepție – care era fix reședința regală a reginei Elisabeta din Londra. 

Tortul de la nunta prințului William a dărâmat o ușă. Regina Elisabeta a comentat

Tortul nunta prințului William

Pentru a duce tortul în Galeria de Imagini din Palatul Buckingham, echipa a trebuit să scoată o ușă. Asta pentru că tortul nu încăpea deloc, fiind foarte mare. Când regina a venit în vizită la echipă în timp ce aranjau ultimele detalii, a făcut o remarcă neașteptată despre toată situația. 

„Îmi amintesc că a spus:„ Am auzit că mi-ai demontat casa ”, a spus Cairns în documentar. „Și i-am spus: „ Ei bine, a trebuit să coborâm o ușă din camera de jos pentru a trece căruțul cu tortul ”. Dar totul a fost pus înapoi, așa că, în cele din urmă, a fost bine”, a mărturisit Fiona. Tortul tradițional de fructe a fost împodobit cu 900 de frunze și detalii florale. 

Nunta de la Westminster Abbey a fost urmată de două recepții la Palatul Buckingham. Prima, găzduită de regină pentru 650 de invitați și o a doua petrecere pentru 300 invitați, găzduită de tatăl mirelui, prințul Charles. 

Foto: Facebook

Prințul Harry și Meghan Markle sunt „clienți fideli” ai forțelor de ordine. De câte ori au sunat la 911