Prințul Harry și Meghan Markle sunt „clienți fideli” ai forțelor de ordine. De câte ori au sunat la 911

Prințul Harry și Meghan Markle sunt „clienți fideli” ai forțelor de ordine. De câte ori au sunat la 911
Prințul Harry și Meghan Markle au devenit clienți fideli ai apelurilor la numărul de urgență 911, după ce s-au mutat în Montecito, California. Iată de câte ori au sunat în nouă luni și de ce.

Meghan și Harry s-au mutat anul trecut într-o vilă de lux cu nouă dormitoare și 16 băi din Santa Barbara, unde locuiesc alături de fiul lor Archie. Conacul este cunoscut sub numele de „Chateau” și valorează 14,65 milioane de dolari. Meghan și Harry au devenit vecini cu vedetele Oprah Winfrey și Ellen DeGeneres. Acum s-a aflat de câte ori au sunat Harry și Meghan la poliție, căci se pare că sunt clienți fideli. 

În cadrul celebrului interviu cu Oprah, ducesa a menționat că a făcut nenumărate cereri pentru ca lui Harry să nu i se ia paza, însă fără succes. Harry a fost și el șocat la vremea respectivă că nu mai are pază plătită de statul britanic, căci „s-a născut în poziția asta” (aceea de a face parte din familia regală). Până la urmă, ducii au fost nevoiți să își plătească singuri paza.

Harry și Meghan, clienți fideli ai 911. Au sunat de 9 ori pentru a cere ajutor

De când s-au mutat în Montecito, ducii de Sussex ar fi sunat de nouă ori la 911 pentru a cere ajutor. Practic nouă alarme au fost primite la secția de poliție, din care cinci alerte au fost din cauza alarmei declanșate la casă. De două ori polițiștii s-au deplasat la vilă pentru a ridica un intrus care călătorise tocmai din Ohio și intrase fraudulos pe proprietatea ducilor. Bărbatul, pe nume Nickolas Brooks, în vârstă de 37 de ani, a scăpat prima oară doar cu un avertisment. 

Ulterior Brooks a apărut din nou la casa ducilor, astfel că a fost în cele din urmă arestat. Acesta a declarat că era drogat și că nu știe cum a ajuns la casa ducilor, că pur și simplu l-a dus drumul acolo în timp ce rătăcea pe străzi. Reprezentanții ducilor de Sussex au refuzat orice fel de comentariu pe marginea subiectului. 

Foto: Facebook

Solistul de la Maroon 5, așa cum nu l-ai mai văzut. De ce s-a îmbrăcat Adam Levine în rochie