Solistul de la Maroon 5, așa cum nu l-ai mai văzut. De ce s-a îmbrăcat Adam Levine în rochie

Solistul de la Maroon 5, așa cum nu l-ai mai văzut. De ce s-a îmbrăcat Adam Levine în rochie
Adam Levine a apărut pe internet îmbrăcat în rochie. Ipostaza este de-a dreptul comică, însă motivul este unul legat de soția sa, Behati.

Adam Levine și modelul Victoria Secret Behati Prinsloo sunt căsătoriți din 2014 și împreună au două fiice, Dusty Rose, în vârstă de patru ani, și Gio Grace, în vârstă de trei ani. Cei doi au avut o relație extrem de tumultoasă! Dar iată că supermodelul Behati Prinsloo a reușit să-l „îmblânzească” pe rebelul Adam Levine. Recent, Adam Levine chiar s-a îmbrăcat în rochie pentru soția sa iubită. 

Recent, Adam Levine a vorbit despre posibilitatea de a deveni din nou tată. În interviul acordat lui Howard Stern, artistul a mărturisit că momentan soția sa, Behati, nu este pregătită să aibă un alt copil. „Cred că dacă i-aș spune acum să avem un alt copil mi-ar da un pumn în față pentru că nu este pregătită. Suntem bine. Avem doi copii”, mărturisea artistul. 

Adam Levine, în rochie alături de soție și copii 

Adam Levine rochie

Pandemia de coronavirus i-a dat șansa lui Levine de a petrece mai mult timp alături de familie, căci de concerte nici nu poate fi vorba. Se pare însă că situația nu îl deranjează deloc pe celebrul artist, ba din contră. Acesta și-a amuzat zilele trecute fanii de pe Instagram cu o imagine de tot râsul. Adam Levine a postat o imagine în care apărea alături de Behati și de cele două fiice ale lor, toți cu spatele. 

Detaliul care a stârnit râsul însă a fost vestimentația artistului. Acesta era îmbrăcat într-o rochie lungă, în tonuri roz. Practic se asortase cu soția și fiice sale. „Girls just wanna have fun” (n.r. fetele vor doar să se distreze), a scris Adam în descrierea pozei. Se pare că familia artistului profită de pandemia de coronavirus, petrecându-și timpul împreună și distrându-se copios. Fotografia a strâns peste 1 milion de aprecieri și 7000 de comentarii. 

Foto: Facebook, Instagram