Exclusiv. Meghan Markle poartă cea mai căutată rochie a momentului. O puteți avea și voi, în anumite condiții

Exclusiv. Meghan Markle poartă cea mai căutată rochie a momentului. O puteți avea și voi, în anumite condiții
Întotdeauna vedetele au fost sursă de inspirație pentru fanii lor. Și de foarte multe ori modul lor de a se îmbrăca a fost adoptat de ceilalți. Fie că vorbim de staruri de cinema sau din show biz, sau de personalități ale unor case regale, acestea au lansat adevărate trenduri în funcție de hainele pentru care au optat.

Vă amintiți probabil că în momentul în care au început relație oficială cu prințul ei, ținutele lui Kate Middleton au fost intens dezbătute, dar acum Meghan Markle poartă cea mai căutată rochie a momentului.

Presa a publicat lista întregi de piese vestimentare purtate de Kate Middleton, cu preț și marcă, astfel încât toate femeile care au dorit au putut să și le cumpere, mai ales că, de foarte multe ori erau accesibile.

Când i-a venit rândul să intre în familia regală britanică, actrița Meghan Markle nu a scăpat de ochii vigilenți ai presei. Și în cazul ei s-a documentat în detaliu ce haine și accesorii poartă. Nu prea s-au găsit în garderoba ei piese de la Mark & Spencer, Zara sau H&M, ci item-uri mai costisitoare. E dovedit, Meghan preferă brandurile de lux.

Meghan Markle poartă cea mai căutată rochie a momentului

Acum ducesa de Sussex a reușit să creeze o adevărată isterie în rândul fashionistelor din lumea largă. Asta după ce a apărut în mai multe portrete de familie care o arată însărcinată cu al doilea copil al ei și al prințului Harry. În data de 14 februarie, de ziua îndrăgostiților Megan și Hari au anunțat că vor avea încă un urmaș.

Luna aceasta ei au dezvăluit și sexul copilului: va fi o fetiță. Rochia pe care a îmbrăcat o Megan pentru ședința foto în care apare în brațele soțului ei în timp ce îl ține la piept pe micul Archie, a făcut furori. Este o rochie care costă aproape 400 de dolari.  Deși nu e deloc ieftină, aceasta a devenit dintr-o dată dorită de toate femeile.

Meghan Markle poartă cea mai căutată rochie a momentului

Nu trebuie să fie însărcinată ca să o porți, este o rochie amplă de vară lungă, care avantajează orice siluetă. În acest moment rochia nu mai este disponibilă. Toate exemplarele, pentru că a fost un produs de serie, în două culori, au fost epuizate, pentru toate mărimile disponibile, de la XS la XL.

Rochia Pyper purtată de Meghan Markle în portretele de familie a fost numită astfel „după muza La Ligne, Pyper America”. Această rochie ușoară din mătase, cu corset cusut, mâneci bufante are buzunare laterale, se arată în descrierea produsului.

Imediat după lansarea fotografiilor, rochia Pyper a devenit dintre cele mai căutate rochii ale momentului. Drept dovadă că stocul este epuizat.

Sursa foto: Instagram, Laligne.com

Meghan Markle nu avea voie să iasă cu mama sa în oraș. Îi era strict interzis

Recomandarile noastre