Meghan Markle nu avea voie să iasă cu mama sa în oraș. Îi era strict interzis

Meghan Markle nu avea voie să iasă cu mama sa în oraș. Îi era strict interzis
Scandalul dintre Meghan Markle și Casa Regală britanică se adâncește, noi acuzații sunt puse pe tapet. Noi detalii sunt făcute publice.

Nu i-a fost deloc ușor să facă parte din Casa Regală britanică, Meghan Markle nu avea voie să iasă cu mama sa în oraș. Pentru a-și păstra imaginea publică, ducesa de Sussex nu avea voie să se afișeze în public cu mama sa. Presa britanică scrie că lui Meghan Markle i s-ar fi interzis să iasă la o cafea cu mama ei, Doria Rangland, în vârstă de 64 de ani.

Oficialii regali i-au impus acest lucru ducesei de Sussex pentru binele imaginii sale publice, recomandându-i să fie cât mai retrasă. Este cunoscut faptul că Doria Ragland o vizita pe fiica ei la Londra. Dar Meghan Markle trebuia să o primească pe aceasta acasă. Nu era recomandat să iasă în oraș. Acestea erau regulile impuse de familia regală.

Meghan Markle nu avea voie să iasă cu mama sa în oraș

Dezvăluirile vin din partea corespondentului regal Omid Scobie. Acesta a pus pe tapet o serie de detalii importante și șocante despre viața lui Meghan Markle la Casa regală. El a afirmat că fosta actriță a fost informată încă de la începutul relației cu prințul Harry  că nu poate părăsi Vila Frogmone, acolo unde locuia cu acesta.

Meghan Markle nu avea voie să iasă cu mama sa în oraș

În timpul interviului cu Oprah Winfrey Meghan a dezvăluit și faptul că s-a simțit izolată la scurt timp după ce a intrat în familia regală britanică. Ea susține că a fost împiedicată să se vadă cu prietenii săi și chiar să părăsească locuința. Acest lucru a fost confirmat și de către editorul regal Omid Scobie, care a confirmat acest lucru într-un articol pentru Harper’s Bazaar.

„Prânzul cu prietenii i-ar fi putut ridica moralul, dar ieșirile în scopul socializării i-au fost interzise de către membrii familiei și asistenții de la Palat, care au spus că ar fi mai bine să nu iasă în evidență. Imaginea ei era peste tot, i s-a spus”, a comentat Scobie pentru sursa citată. Nici mamei lui Meghan nu i-au plăcut deloc restricțiile impuse. Doria Ranglad i-a spus fiicei sale: „Ești captivă aici”.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Prințul Nicolae al României s-a făcut apicultor