Exclusiv. Prințul Nicolae al României s-a făcut apicultor

Exclusiv. Prințul Nicolae al României s-a făcut apicultor
După ce s-a făcut bărbat la casa lui și a început să schimbe scutece, prințul Nicolae al României s-a apucat de gospodărie. El vrea să nu piardă contactul cu natura, chiar dacă trăiește în cel mai aglomerat oraș din România.

Prințul Nicolae al României s-a făcut apicultor, aceasta e ultima noutate din viața familiei regale românești. Anul acesta va sărbători 3 ani de la căsătorie cu Alina Maria și este un tătic împlinit. El și soția lui au, din toamna anului trecut, o mică prințesă.

Nepotul Regelui Mihai, Nicolae, s-a căsătorit  pe 30 septembrie 2018 cu Alina Maria Binder. La eveniment au participat reprezentanți ai Caselor Regale din toată lumea, însă nu și Familia Regală din România. Mii de oameni au venit special să-i vadă pe cei doi miri. Mulți purtau steaguri sau însemne ale Casei Regale.

La un sfert de veac după ce le făcea românilor cu mâna din brațele bunicului său, Regele Mihai, Nicolae i-a salutat împreună cu mireasa lui, Alina, la Sinaia.

Un copil din flori, motiv pentru retragerea titlului

Casa Regală din România se ține departe de Nicolae, după ce, în 2015, Regele Mihai i-a retras titlul de „principe al României” nepotului său. Totodată acesta a fost exclus din succesiunea la Coroana României. Deşi oficial nu a fost explicat motivul acestei decizii, în spaţiul public au apărut informaţii că aceasta era legată de o presupusă relaţie a tânărului cu o domnișoară, Nicoleta Cîrjan, pe care ar fi lăsat-o însărcinată.

Ceea ce ulterior s-a dovedit a fi adevărat. În primăvara anului trecut, Nicolae a anunțat că, după efectuarea testului de paternitate, a reieșit fără dubiu că mai are un copil. E tot o fetiță, care a fost botezată Iris Anna. Aceasta are cum cinci ani și primește pensie alimentară de la fostul principe.

Cel mai fericit tătic

Nicolae al României și Alina Binder au devenit părinți pe 7 noiembrie, anul trecut. Fetița lor a fost botezată Maria-Alexandra. Fericitul tătic spune că a fost emoționat când și-a ținut fiica în brațe prima oară și s-a simțit perfect în largul sau, senzația fiind unică.

„Văzând-o, mi-a fost greu să-mi dau seama că acest bebeluș adorabil ar putea fi fiica mea! Înainte, am fost puțin intimidat de nou-născuți. Cu ea, m-am simțit imediat în largul meu”, a povestit Nicolae într-un interviu acordat revistei franceze Point de Vue.

Prințul Nicolae al României s-a făcut apicultor

Tată de două fetițe, e de la sine înțeles că Nicolae vrea să țină cât mai aproape și conexiunea cu natura. De aceea el a decis să se facă apicultor. Și-a cumpărat chiar și stupi. Iar acum a anunțat, fericit, că albinele lui au încheiat perioada de hibernare și au pornit să culeagă nectar și polen, pentru a face miere.

Exclusiv. Prințul Nicolae al României s-a făcut apicultor

Acesta este primul an în care nepotul Regelui Mihai se ocupă de apicultură. Dar este foarte fericit. „Albinele mele au inceput sezonul. În acest an voi avea prima mea recoltă de miere… abia aștept”, a transmis Nicolae. Din 2012 acesta are reședința la București.

Sursa foto: Facebook

Contesa-vampir. Cea mai feroce criminală din istorie