De ce a plâns Kate Middleton? S-a întâmplat înainte de nunta cu prințul William

De ce a plâns Kate Middleton? S-a întâmplat înainte de nunta cu prințul William
Kate Middleton a vrut să fie totul perfect la nunta ei cu Prințul William în 2011. Însă socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, astfel că Kate a plâns chiar înainte de marele eveniment.

Planificarea unei nunți nu este deloc ușoară. Mirii au o mulțime de lucruri de pus la punct,în cele mai mici detalii. Acest lucru a fost valabil și la nunta lui Kate Middleton cu Prințul William. De la găsirea datei potrivite și până la alegerea invitaților, aranjarea zilei perfecte poate dura ani.

Când a venit vorba de planificarea nunții lor regale, Kate Middleton și prințul William au avut la dispoziție doar patru luni pentru a rezolva totul. În plus, s-a adăugat și presiunea de a ști că evenimentul va fi urmărit de milioane de oameni din întreaga lume.

De ce a plâns Kate Middleton înainte de nuntă

Kate Middleton a făcut tot ce îi stătea în putere să țină detaliile rochiei secrete până în ziua nunții. Din păcate însă, The Sunday Times a anunțat designerul cu o lună înainte de marele eveniment. Astfel, creatoarea rochiei urma să fie Sarah Burton a lui Alexander McQueen. 

Informația despre “pățania”  lui Kate a fost povestită de către Katie Nicholl în cadrul documentarului “Secrete ale făuritorilor de rochii de mireasă”. Aceasta a povestit că ducesa a fost extrem de tristă că secretul ei a fost divulgat. Aceasta a spus: “Cred că lucrul asta a provocat ceva lacrimi la palat, căci Kate făcuse tot ce putea pentru a păstra rochia de mireasă secretă.”

Sarah Burton a participat la ceremonie 

În ciuda acestei mici scurgeri de informații, nunta a fost perfectă, iar Kate Middleton a strălucit. Rochia uimitoare de culoarea fildeșului, cu corset din satin și mâneci din dantelă. Aceasta a fost un mare succes în ochii criticilor de modă. 

În ceea ce o privește pe Burton, aceasta a participat la nunta regală și a aranjat rochia lui Kate înainte ca ea să meargă pe culoar și să strălucească. La final, totul a fost un succes. Nunta este reamintită și acum de către fanii din intreaga lume. 

Ce are în comun Regina Elisabeta cu Lady Gaga, Taylor Swift şi Rihanna

Recomandarile noastre