Ce are în comun Regina Elisabeta cu Lady Gaga, Taylor Swift şi Rihanna

Ce are în comun Regina Elisabeta cu Lady Gaga, Taylor Swift şi Rihanna
Poate că v-ați întrebat de ce poartă Regina Elisabeta II mereu mănuși. La mijloc e vorba de o plăcere ascunsă. Până la urmă s-a aflat.

Mănuşile fac parte din accesoriile care nu îi lipsesc niciodată Reginei Elisabeta. Ele sunt un simbol al elegenţei, dar un magazin englez dezvăluie ce anume se ascunde în spatele acestui obicei al suveranei.

Hainele sale sunt totdeauna în culori pastelate, fiind rodul unei alegeri de stil care, de-a lungul timpului, au scos în evidenţă pe regină. Hainelor le-au fost adăugate accesorii de toate tipurile, de la pălării asortate, la pantofi, poşete dar mai ales mănuşi.

Obiceiul de a purta mănuşi îl are Regina de aproape 70 de ani, iar site-ul PopSugar Uk a dezvăluit motivul pentru care suverana nu se lipsește de ele niciodată. Nu e este vorba de ceea ce ați crede.

Regina poartă mănușile unei singure firme

Încă din luna de miere alături de Principele Phillipe, Elisabeta a început să poarte mănuşi semnate de marca englezească şi, din acel moment, a demonstrat totdeauna fidelitate faţă de casa de modă a Corneliei James, chiar şi atunci când creatoarea mărcii a murit în 1999.

În afara faptului că este un accesoriu de stil, trebuie să știți că Regina poartă mănuşile brandului, nu doar fiindcă le iubeşte în mod special, ci, mai ales, pentru a se proteja de microbi. Purtatul mănușilor în mod uzual e o chestiune de igienă pentru regină, scrie Evenimentul Zilei.

Cât costă mănușile și cum se fac ele

Conform casei producătoare, fiecare mănuşă cere 45 de minute de muncă pentru a fi lucrată. Prețul unei perechi se ridică la 130 de euro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fashion Originators Podcast 🇬🇧 (@fashionoriginatorspodcast)

Câte perechi de mănuși are regina? Cu siguranță enorm de multe. Regina poartă cu ea două sau trei perechi de mănuşi – afirmă unul dintre cei nouă acţionari a firmei. Sunt anumite modele pe care le foloseşte de mai bine de 40 de ani”.

Cu mănuşi de o astfel de calitate, nu este defel surprinzător faptul ca nume ca Lady Gaga, Taylor Swift şi Rihanna sunt clienţi fideli ai brandului.

Sursa foto: Instagram

Divorțul anului se anunță violent. Kim și Kanye se vor lupta pentru copii, dar nu numai