Prințul William și Kate Middleton s-au casătorit pe 29 Aprilie 2011 la Catedrala Westminster Abbey din Londra. În ziua cea mare, Kate a optat pentru un look clasic și romantic, care să fie în concordanță cu stilul ei personal, dar și cu standardele și protocoalele unei rochii de mireasă regale. O rochie frumoasă din dantelă potrivită pentru o prințesă, într-o zi perfectă în care toate privirile din întreaga lume au fost îndreptate către cuplul regal. 

Clarence House a confirmat că atunci când Kate i-a spus „Da” prințului William în 2011, ea purta White Gardenia Petals  făcut de brandul Illuminum. Mica marcă din spatele parfumului moale și floral a devenit un nume imens aproape peste noapte, astfel că absolut toate sticluțele de 50ml s-au vândut in doar câteva minute de la anunțul care a confirmat că Ducesa de Cambridge l-a purtat în ziua nunții. 

Gusturile doamnelor din Casa Regală, asemănătoare

Sursă foto: facebook

La fel ca alegerea Prințesei Diana, parfumul pe care Kate l-a ales face parte din categoria celor florale, semn că doamnele din Casa Regală au o sensiblitate față de aceste arome deosebite și discrete. Un parfum delicat, rafinat, nota de vârf a crinului evocând ambianța de vară, în timp ce notele de gardenie, ylang ylang și iasomie sunt somptuoase și feminine. Amestecul lemnos completează perfect mirosul lejer al parfumului de lux ales de Ducesă, după cum spune chiar descrierea oficială a produsului. 

Considerat unul dintre cele mai bine vândute parfumuri ale brandului Iluminum, acesta poate fi achiziționat de pe site-ul oficial cu aproximativ 125 de lire sterline. 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp