Monica și Ramona Gabor, surorile norocoase. Au făcut senzație pe insula milionarilor

Monica și Ramona Gabor, surorile norocoase. Au făcut senzație pe insula milionarilor
Nu le-a păsat niciodată de gura lumii și au ajuns să fie invidiate. Monica și Ramona Gabor s-au distrat pe cinste în insula milionarilor.

Nu se uită la bani, așa că au dat o fugă în Mykonos, destinația de vară a milionarilor. Ce au făcut Monica și Ramona Gabor.

Monica și Ramona Gabor, surorile norocoase. Au făcut senzație pe insula milionarilor

O vacanță petrecută între fete a fost ca o binecuvântare pentru Monica și Ramona Gabor. Cele două surori norocoase au plecat în Mykonos, o destinație căutată doar de oamenii cu bani. Fetele au lăsat în urmă orice problemă și au ales luxul și opulența, pentru că își permit.

La un cocktail de vară

Potrivit cancan, cele două dive au fost văzute într-un loc extrem de scump din golful Angia Anna, lângă plaja Kalafatis. E vorba de restaurantul-bar Spilia, unde se știe că turiștii au parte de cea mai inedită experiență culinară mediteraneană. Surorile Gabor s-au îmbrăcat în ținute cât mai lejere, de vară. Monica a optat pentru o rochie neagră și o pereche de papuci comozi. Ramona a ales o salopetă roșie ca focul, pe care a accesorizat-o cu o pălărie.

Monica le predă imigranților din SUA

Cele două surori au meritat din plin această vacanță, pentru că au muncit mult să dezvolte business-urile pe care le au. Una în Dubai, cealaltă în SUA. Dacă mult timp nu s-a știut ce face Moni în Statele Unite ale Americii, în 2018 chiar Ramona a dat-o de gol. „Le predă imigranților din SUA, îi place să fie un fel de învățătoare”, a spus aceasta, potrivit click.

Ramona a lansat un parfum

În ceea ce o privește pe sora Monicăi, aceasta se bucură de un succes răsunător. După ce a fost fotomodel, are contracte cu numeroase și branduri și, cu câteva luni în urmă, și-a lansat și un parfum. ”Am lansat o linie de 5 parfumuri si un discovery collection – un kit cu cele cinci parfumuri în miniatură.

Pentru ca doritorii sa le poată testa pe toate, pentru a se decide pe care îl preferă. Două dintre ele sunt mai feminine, unul e foarte dulce și altul, mai pudrat. Iar celelalate trei sunt mai masculine, dintre care unul mai oriental. Prețul unui parfum este 150 de euro”, a declarat Ramona, potrivit profm.ro.

Sursă foto: cancan, instagram

Recomandarile noastre