Fiica actriței Monica Bellucci, perfect de frumoasă pentru coperta Vogue. Fotografii inedite

Fiica actriței Monica Bellucci, perfect de frumoasă pentru coperta Vogue. Fotografii inedite
Actrița Monica Bellucci este considerată una din cele mai frumoase femei din lume. O frumusețe aparte, cu forme, preferată încă și în epoca în care erau la modă fetele mai degrabă anorexice. Mamă de fete, Monica nu poate fi decât exagerat de mândră de cum arată fiicele ei. Cea mare întrece orice așteptări.

Perfectă pentru coperta revistei Vogue Italia, așa de frumoasă e fiica Monicăi Bellucci, Deva. Adolescenta în vârstă de 16 ani apare pe coperta celebrei reviste de modă alături de mama sa. La prima vedere, izbește asemănarea dintre ele. Primul gând e că alături de Monica se află sora ei. La 56 de ani, Monica Bellucci arată în continuare ravisant de tânără și frumoasă.

Actrița în vârstă de 56 de ani și fiica ei, Deva Cassel în vârstă de 16 ani poartă aceleași ținute, rochii negre, drepte și foarte decoltate, create de una dintre cele mai cunoscute case de modă. Au părul aranjat la fel, chiar și exersează aceeași expresie a feței.

Oricine vede ce frumoasă e fiica Monicăi Bellucci

„Cele două ar putea avea aproape aceeași vârstă. (…) Monica și Deva. Deva și Monica. Mama şi fiica s-au reunit acum într-un studio fotografic din Paris, unde Monica a fost fotografiată de multe ori, în timp ce Deva nu a făcut-o niciodată. Compensația care vine acum este însă uriaşă: nimeni nu le imortalizase niciodată împreună”, scrie Vogue.it.

Și Paolo Roversi, fotograful care le-a surprins pe cele două împreună, a povestit cum a ajuns să realizeze acest pictorial neașteptat. „Acum ceva timp Monica mi-a arătat o fotografie cu fiica ei pe telefonul mobil și a fost dragoste la prima vedere. Deva are un chip aparte. Pe Monica, pe de altă parte, am văzut-o și am fotografiat-o întotdeauna ca „Bellucci”, ca un copil care strălucește pe marele ecran”, a relatat fotograful.

Monica Bellucci i-a făcut două fete actorului Vincent Cassel

Monica Bellucci a fost căsătorită de două ori și are două fete. Primul mariaj a fost cu fotograful de modă Claudio Carlos Basso. A durat patru ani, între 1990 și 1994. În anul 1999, Monica Bellucci s-a recăsătorit, cu actorul francez Vincent Cassel. Cei doi au fost împreună până în anul 2013. Din această relație au rezultat două fiice. Deva Cassel, 16 ani, este fiica cea mare. Ea are o soră mai mică, Léonie Cassel, în vârstă de 11 ani.

În editorialul din revista Vogue, regizorul Emanuele Farneti a făcut mărturisiri despre gestul Monicăi Bellucci, acela de a trece în plan secund. „Monica însăși a dorit să facă gestul de a se da deoparte și de a o lăsa pe Deva în lumina reflectoarelor.

Să recunoaștem acest lucru: a face loc celor care vin după noi (o fiică, un succesor) nu este ceva cu care suntem obișnuiți să vedem des. Așa că Deva și cei 16 ani ai săi deschid un număr dedicat în totalitate vârstei sale”.

Dincolo de viața sa profesională, Monica Bellucci e mamă. Are două fete, pe Deva și pe Leonie, fiica mai mică în vârstă de 11 ani venind puternic din urmă pe linia frumuseții materne.

Sursa foto: Instagram

Andreea Raicu păstrează un secret, dar vorbește pentru prima oară că vrea să fie mămică

Recomandarile noastre