Detalii incendiare despre Prințesa Diana. Sarah, fiica secretă, și statuia recent amplasată

Detalii incendiare despre Prințesa Diana. Sarah, fiica secretă, și statuia recent amplasată
Anul viitor va fi trecut un sfert de secol de la moartea Prințesei Diana. Multe povești cunoscute și necunoscute sunt puse pe tapet, zilele acestea, de presa britanică. Una din ele este legată de statuia prințesei, recent dezvelită de fiii ei, William și Harry.

Despre Sarah, fiica secretă a prințesei Diana se vorbește din nou intens. Deși au trecut 24 de ani de la moartea ei, zvonurile și controversele despre ea nu încetează să apară în spațiul public. Presa britanică a speculat de-a lungul anilor că Lady Di ar fi avut o fiică. Pe aceasta familia regală ar fi ascuns-o de ochii lumii.

Dar să vedem faptele. După ce a născut doi băieți, toată lumea știa că Diana își dorea și o fetiță. Nu era un secret pentru nimeni. De altfel, a fost tot timpul apropiată de nepoata sa, Mary Wellsley.

Sarah, fiica secretă a Dianei

Într-un articol bazat pe surse al US Magazine, se scrie că fiica Dianei ar avea acum 39 de ani și ar purta numele Sarah. Articolul menționează că, înainte de căsătoria cu Prințul Charles, în anul 1981, Regina Elisabeta ar fi ordonat Dianei să se supună unui control ginecologic pentru a stabili dacă e sau nu fertilă. Se menționează că i s-ar fi recoltat ovule pentru a ca medicii să realizeze fertilizări in vitro. Totul pentru a dovedi că Diana e, într-adevăr fertilă.

US Magazine, care citează „surse din anturajul familiei regale”, mai scrie că unul dintre medici, a cărui soție nu putea avea copii, ar fi păstrat unul dintre ovule și ar fi folosit o mamă-surogat pentru a obține un copil pentru el și soția lui. Această fată se numește Sarah, exact ca și sora prințesei. Ea a venit pe lume cu opt luni înaintea primului copil al cuplului Diana – Charles, William.

Informațiile neprobate publicate de US Magazin susțin și că singurii din Familia Regală care ar fi dorit s-o cunoască pe Sarah ar fi fost Prințul William și soția sa. Jurnaliștii scriu că aceștia s-ar fi și văzut, de altfel, de foarte multe ori cu ea.

Recenta statuie dezvelită de prinții William și Harry, care o înfățișează pe Diana împreună cu 3 copii – doi băieți și o fetiță, a dat apă la moară celor care cred în această poveste.

Sursa foto: Instagram

Codin Maticiuc, de la crai de Dorobanți la tată de nota 10. Dezvăluiri incredibile despre viața de familie

Recomandarile noastre