Cum s-ar fi înțeles prințesa Diana cu nora ei, Meghan Markle

Cum s-ar fi înțeles prințesa Diana cu nora ei, Meghan Markle
Cu câteva zile înaintea zilei în care, dacă ar fi trăit, prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani, adevăruri dure despre viața ei au ieșit la iveală. Acum oamenii ar vrea să știe cum ar fi fost dacă trăia.

Cum s-ar fi înțeles prințesa Diana cu nora ei, Meghan Markle, e întrebarea care stă pe buzele tuturor. Există și un răspuns. Biograful prințesei Diana, Andrew Morton, susține că regretata prințesă ar fi fost „intimidată” de nora ei, Meghan Markle – dar spune că perechea ar fi fost totuși legată de ceva. Andrew Morton a adăugat că s-ar fi „legat” ceva între cele două, iar asta din prisma angoasei privind sănătatea mintală.

Cum s-ar fi înțeles prințesa Diana cu nora ei

Andrew Morton, care a scris celebra biografie de succes a prințesei Diana în 1992, a presupus că prințesa Diana ar fi fost „surprinsă” la „prima întâlnire” cu nora ei, ducesa de Sussex, în vârstă de 39 de ani, dar a adăugat că s-ar fi legat o relație între ele după ce Diana ar fi ajuns să o cunoască mai bine.

„Ar găsi energia americancei fascinantă și intimidantă, a spus el, vorbind cu The Mirror. Diana era disperată să fie cunoscută mai degrabă pentru discursuri decât pentru modă și a luat lecții pentru a învăța cum să vorbească în public.

Ar fi fost uimită la prima întâlnire cu Meghan, o forță a naturii capabilă să vorbească cu pasiune și precizie – și totul fără notițe. Dar, pe măsură ce ar fi ajuns să o cunoască și să vadă partea vulnerabilă a unei femei care a suferit traume mintale în timpul primei sarcini – la fel ca Diana – s-ar fi legat între ele ceva”.

Comentariile vin cu doar câteva zile înainte ca ducele de Cambridge și ducele de Sussex să aibă tensiuni legate de evenimentul plin de viață de joi de la Palatul Kensington când se va marca de-a 60-a aniversare a mamei lor. În timpul unui interviu exploziv de două ore CBS cu Oprah Winfrey, difuzat în martie, prințul Harry a făcut referire la relația sa cu William, pe fondul articolelor apărute în presă, cu referire la faptul s-au înstrăinat în urma Megxit.

Diana i-ar fi împăcat pe fiii ei

Prințul Harry i-a spus gazdei emisiunii: „Așa cum am mai spus, îl iubesc pe William până la capăt. El este fratele meu. Am trecut prin iad împreună. Adică avem o experiență comună. Dar suntem pe căi diferite”.

Potrivit lui Andrew Morton, prințesa Diana ar fi fost „îngrijorată” de ruptura dintre fiii ei prințul William și prințul Harry și ar fi lucrat la reunirea lor. El a susținut: „Întotdeauna l-a văzut pe Harry drept omul de încredere pentru William, pentru că el a preluat poziția solitară de suveran. S-ar putea să se fi apropiat de Charles pentru a afla cum să-i împace pe cei doi frați.”

Planurile pentru ceremonia de dezvelire de joi au fost reduse dramatic din cauza pandemiei, la doar o mână de invitați – prinții înșiși, rudele regale și rudele Spencer. De asemenea, va exista un singur reporter de grup și un post de radiodifuziune care va fi acreditat pentru a relata de la eveniment.

Harry și William vor ține discursuri separate în timp ce aduc un omagiu mamei lor. Ei vor mulțumi, de asemenea, sculptorului Ian Rank-Broadley pentru crearea statuii, la care s-a lucrat din 2017. Încă nu se știe dacă ducesa de Cambridge se va alătura soțului ei pentru eveniment.

Costi Ioniță intervine în scandalul manelelor la BAC. Mesaj pentru elevi