Codin Maticiuc, de la crai de Dorobanți la tată de nota 10. Dezvăluiri incredibile despre viața de familie

Codin Maticiuc, de la crai de Dorobanți la tată de nota 10. Dezvăluiri incredibile despre viața de familie
Nimeni nu s-ar fi gândit vreodată că va suferi o transformare radicală. Dar Codin Maticiuc s-a lepădat de burlăcie și îi stă foarte bine în rolul de tătic.

Își ține familia cât mai departe de ochii curioșilor, dar acum Codin Maticiuc a făcut declarații mult așteptate despre familia sa.

Codin Maticiuc, de la crai de Dorobanți la tată de nota 10. Dezvăluiri incredibile despre viața de familie

A fost considerat mult timp un băiat de bani gata, dar odată cu venirea pe lume a fetiței sale, Codin Maticiuc nu mai este omul de altădată. Afaceristul este acum un familist convins și un tată pur și simplu îndrăgostit de fetița sa, Smaranda, pe care o adoră.

Pe de altă parte, Codin are multe proiecte și în cinematografie și speră ca totul să-i meargă din plin. Nici nu ar avea de ce să-și facă probleme pentru că recent a avut primul succes. A luat premiul publicului la Festivalul Gopo cu filmul Miami Bici.

Ce relația are cu micuța Smaranda

În ceea ce privește relația cu fetița lui, Codin e de părere că e un tată de nota 10, doar că sunt momente în care partenera de viață nu gândește așa. Care să fie motivul? “Dacă ai întreba-o pe nevastă-mea ea ar zice că eu sunt un tată îngrozitor, că ea face tot, iar eu nu fac nimic.

Pe Instagram părem mai buni și chiar și mai înalt. Tot timpul avem de lucrat la toate capitolele din viața noastră. Eu îmi doresc să fiu tată de mult timp, de la 23 de ani. Îmi place să petrec timp alături de fetița mea. Vorbește de m-a zăpăcit. Mereu mă roagă să nu plec, când o aud e groasă.

Nu trebuie ca unul să fie părintele bun și unul rău. Când greșește, iar nevastă-mea se leagă de ea, eu trebuie să o susțin. Are momente când încearcă să ne încalece cu plânsul. Încercăm să o facem să nu devină o alintată și o mofturoasă.”, a spus Codin Maticiuc în exclusivitate pentru Antena Stars.

Cine e femeia care l-a făcut părinte

Despre femeia care l-a cumințit pe Codin Maticiuc nu se știu prea multe lucruri. Aceasta se numește Ana Pandeli, e o adevărată frumusețe și a reușit să-l facă pe Codin să-și dorească să se întoarcă mereu cu drag acasă. În ceea ce o privește pe soacră, cu ceva timp în urmă s-a aflat că aceasta are o mică afacere cu flori, în Piața Chibrit.

Sursă foto: Instagram

Recomandarile noastre