Ramona Olaru nu are noroc în dragoste. E incredibil care e motivul real al divorțului

Ramona Olaru nu are noroc în dragoste. E incredibil care e motivul real al divorțului
E șarmantă, simpatică și arată bine, dar în sufletul ei poartă o durere. Ramona Olaru are lipici la bărbați, dar relațiile sale nu durează. De ce s-a despărțit de soț.

Vecina lui Răzvan și Dani are tot ce-și poate dori o femeie, însă la capitolul dragoste e restantă.

Ramona Olaru nu are noroc în dragoste. E incredibil care e motivul real al divorțului

După o relație de cinci ani și un mariaj de trei ani cu fostul soț, Bogdan Olaru, Ramona i-a spus adio. Care să fie motivul? A recunoscut chiar vedeta, în direct în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani. „Când mi-am dat seama cu cine m-a înșelat fostul meu soț, ăla de demult, mi-am dat seama ce înseamnă vorba «până când moartea ne va despărți»”, a mărturisit blonda.

Care a fost motivul despărțirii de Cuza

Ulterior, aceasta și-a încercat norocul cu o altă vedetă. E vorba de Iulian Alexandru Popescu, cunoscut ca și Cuza. Din nefericire însă, nici aceasta nu a fost cu noroc, cei doi preferând să pună stop pentru că nu se potriveau… la caracter. „Aveam fiecare viziuni diferite, inclusiv despre masa asta. M-am îndrăgostit de opusul meu și fix asta a fost povestea. Aveam păreri diferite în aproape orice, lucru care a provocat conflicte.

Niște neînțelegeri, niște confruntări, din nimicuri. Stăteam și ne contraziceam până când ne lua somnul. Cam asta a fost. Păstrăm legătura, ne vedem în fiecare duminică, lucrăm împreună în continuare. Relația a rămas una umană, una profesională și una de bun simț și respect, chiar dacă intensitatea despărțirilor și suferința a fost una puternică”, a spus Cuza la puțin timp după despărțire.

Pentru cei care nu știu, Ramona are părinții agricultori, domeniu pe care l-a studiat și ea cu brio. Blonda a absolvit Universitatea de Agronomie și are un master în inginerie. Nu a fost însă atrasă de această meserie, fiind îndrăgostită de televiziune.

Sursă foto: Instagram