De ce a ales Dani Oțil un tort atât de mic la nunta lui. Cum l-a taxat Ramona Olaru

De ce a ales Dani Oțil un tort atât de mic la nunta lui. Cum l-a taxat Ramona Olaru
Chiar dacă toată lumea s-a așteptat ca la nunta lui Dani Oțil să fie opulență și lux, prezentatorul a fost extrem de atent pe ce a dat bani. De ce a avut un tort atât de mic.

Mult așteptatul tort de la nunta lui Dani Oțil nu a fost senzațional, așa cum sperau toți. De ce a ales prezentatorul un tort atât de mic

De ce a ales Dani Oțil un tort atât de mic la nunta lui. Cum l-a taxat Ramona Olaru

Și-au dorit enorm să se căsătorească și visul li s-a împlinit. Dani Oțil și frumoasa lui viitoare mămică, Gabriela Prisăcariu au strălucit la nunta lor. Nu același lucru se poate spune despre mult așteptatul tort, care nu a fost deloc la înălțime. Iar Ramona Olaru nu a ratat ocazia și l-a taxat imediat pe colegul său de platou: : „Heeei, tortul ăsta n-ajunge la toată lumea!”.

Răzvan și-a scos iubita în lume

La aproape un an de la relație, Răzvan Simion și Daliana Răducan și-au arătat iubirea în fața tuturor și au fost la înălțime. Bărbații au întors ochii după Daliana, care a purtat o ținută albă care i-a scos în evidență formele.

Fercheș a fost și colegul lui Dani, într-un costum crem cu dungi maro, care l-a întinerit. Atât prezentatorul cât și frumoasa lui brunetă și-au făcut declarații de iubire pe Intagram. ”Găsește pe cineva care…”, au scris ambii iubiți, în descrierea postărilor lor.

Nașa n-a stat pe scaun nici o clipă

În ceea ce îi privește pe nași, Roxana Ionescu, fosta Mama natură și soțul său, Tinu Vidaicu, aceștia au fost cu adevărat la înălțime. Roxana a arătat încă odată că este mereu sufletul unei petreceri. Ea nu a stat deloc pe scaun și i-a încântat pe toți cu mișcările provocatoare. Cât privește îmbrăcămintea faimoșilor nași, Roxana a arătat spectaculos într-o rochie scurtă, albastră.

În timp ce soțul său a purtat un costum negru, impecabil. Nu la același nivel s-a ridicat Florin Ristei, care a preferat să vină la nuntă îmbrăcat într-un maletă albă și o pereche de pantaloni albaștri. La fel de neatent la vestimentație a fost și Vlăduț care a purtat un sacou casual maro, un tricou de culoare închisă și o pereche de pantaloni.

 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au spus “DA!” . Ce mesaj a transmis Mihaela Rădulescu

Recomandarile noastre