Pasiunea e mare. Jennifer Lopez  și Ben Affleck se iubesc ca la 20 de ani, în văzul lumii

Pasiunea e mare. Jennifer Lopez  și Ben Affleck se iubesc ca la 20 de ani, în văzul lumii
Jennifer Lopez și iubitul ei, actorul Ben Affleck, au făcut o croazieră în Europa cu un iaht de 130 de milioane de dolari pentru aniversarea ei de lux, ocazionată de împlinirea a 52 de ani și asumarea unei relații noi.

Jennifer Lopez și Ben Affleck se iubesc ca la 20 de ani, în văzul lumii. Unul din punctele călătoriei de lux a fost o cină romantică pe durata escalei în Nerano, Italia.

Cântăreața a strălucit, toată numai un zâmbet, în timp ce se așeza pe poala iubitului ei, în timpul mesei de la Le Scoglio. Cei doi au împărtășit săruturi pasionale în timp ce stăteau încă la masă. Jennifer a ales un ansamblu elegant pentru cină, optând pentru un top crop și un pantalon lung, alb.

Jennifer Lopez și Ben Affleck se iubesc  în văzul lumii

Dar cei doi îndrăgosytiți au fost surprinși de fotografi și în alte ipostaze. Jennifer, 52 de ani, care arăta senzațional într-o bustieră cu dungi roșii și albe, era plină de zâmbete. Și se străduia să-și ascundă încântarea în timp ce înfășura un braț în jurul actorului și îi privea cu dragoste ochii.

Ben Affleck, 48 de ani, părea, de asemenea, să aibă o stare de spirit grozavă, ridicându-și privirea spre uimitoarea lui iubită și zâmbind înainte de a se apleca pentru mai multe sărutări de la aceasta, scrie Daily Mail, care a prezentat în exclusivitate fotografii cu cei doi îndrăgostiți. Într-un alt moment, cântăreața a îmbrăcat o rochie elegantă, având grijă să nu aibă prea mult păr în calea sărutărilor pasionale de la Ben.

Ben și-a etalat, de asemenea, silueta perfectă  la masa romantică din Nerano. El a arătat strălucitor într-un tricou polo cu model și pantaloni chino crem.

Ben și Jennifer s-au despărțit înainte de nuntă

Ben și Jennifer trebuiau să se căsătorească în 2003, dar și-au amânat nunta înainte cu o zi de la data stabilită. S-au despărțit câteva luni mai târziu. Apoi fiecare și-a văzut de viața lui.

Ei și-au reaprins povestea cu câteva luni în urmă, după despărțirea lui Jennifer de Alex Rodrigez în aprilie 2021, după patru ani de întâlniri. Și de când au devenit public cu romantismul lor, Ben și Jennifer s-au bucurat de o vacanță de lux cu iahturi, cu opriri în Monaco, St. Tropez și Capri, precum și Nerano.

Fostul lui jennifer, Alex Rodriguez, a pornit cu iahtul pe urmele ei

Fostul lui Jennifer Lopez, Alex Rodriguez, nu are pace. El a fost, de asemenea, în St. Tropez în ultimele zile, sărbătorind 46 de ani pe un iaht închiriat, Ocean Paradise, care are un preț de 27.000.000 de euro și poate găzdui 12 oaspeți și alți 12 membri ai echipajului.

Totuși, acest lucru e umbrit de ambarcațiunea închiriată de cuplul momentului, Bennifer.  Iahtul Valerie a lui Jennifer, are o valoare de 110.000.000 de euro. Nava de 85 de metri a fost construită de Lürssen în 2011 și a fost supusă unei renovări extinse în 2019. Poate găzdui 17 oaspeți în nouă cabine bine amenajate, cu spațiu pentru un echipaj de 27 de persoane.

Valerie se mândrește cu șapte dormitoare pe șase punți, are baie cu aburi, un Hamman, despre care se spune că este decorat cu mozaicuri – conform Boat International.

Există, de asemenea, camere de masaj și spații pentru tratamente de înfrumusețare. O sală de sport cu vedere panoramică la ocean se deschide spre un spațiu în aer liber, cu loc pentru luat masa și o fântână care se aprinde noaptea.

Când se vor muta împreună Jennifer și Ben

Vorbind despre relația noului cuplu, o sursă a declarat recent: „Ei (Jennifer și Ben) au o călătorie frumoasă. „Au sărbătorit ziua de naștere a lui Jen la un club. Părea superbă și foarte fericită”. Se spune că Jennifer este „pe deplin angajată” față de Ben. Dar nu vrea să sară într-o logodnă sau căsătorie prea curând.

O sursă a explicat: „Ei sunt pe deplin dedicați unul față de celălalt … Și-au împletit viața și familiile și nu simt încă nevoia să se logodească sau chiar să facă legătura. Amândoi au fost acolo și nu cred că este necesar. Amândoi sunt foarte siguri în relația lor și Ben o venerează. Este cu adevărat menit să fie și toată lumea din jurul lor consideră că se potrivește perfect”.

La cum se comportă în public, pare că va trece mult până când perechea iubită își va duce relația la nivelul următor mutându-se împreună. Un prieten din interior a spus: „Prietenii lor nu ar fi surprinși dacă se mută împreună și, în cele din urmă, ajung împreună. Își petrec tot timpul liber împreună și își fac di asta, reciproc o prioritate”.

Ben Affleck are trei copii: copii Violet, 15 ani, Seraphina, 12 ani, și Samuel, nouă ani, cu fosta soție Jennifer Garner, în timp ce Jennifer îi are pe gemenii Emme și Max, în vârstă de 13 ani, cu fostul ei soț, Marc Anthony.

Sursa foto: Instagram, Daily Mail

Bat clopote de nuntă în familia regală. Cineva se pregătește intens

Recomandarile noastre