Iată cum Jennifer Lopez și Ben Affleck își împrietenesc copiii din căsniciile anterioare

Iată cum Jennifer Lopez și Ben Affleck își împrietenesc copiii din căsniciile anterioare
Pe repede înainte, așa pare că avansează relația dintre vedete. Au redevenit mai apropiați ca oricând după ce artista s-a despărțit de logodnicul său.

Nu au nicio problemă să implice copiii, Jennifer Lopez și Ben Affleck duc relația la un nivel superior. În urmă cu câteva săptămâni, cei doi se sărutau de față cu copiii cântăreței. Între timp, se pare că aceștia au avut ocazia să se împrietenească cu cei ai lui Ben Affleck. Și par a se înțelege minunat.

Ben Affleck a fost surprins  în oraș cu copiii săi, dar și cu fetița iubitei sale. Jennifer Lopez și Ben Affleck duc relația la un nivel superior.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au decis ce fac cu copiii lor

Ben Affleck pare să se stabilească în rolul său de tată vitreg destul de bine, petrecând timp de calitate împreună cu fiica lui Jennifer Lopez, Emme, în vârstă de 13 ani. Celor doi li s-au alăturat doi dintre copiii lui Affleck: Seraphina, în vârstă de 12 ani și Samuel, în vârstă de 9 ani.

Ei au mers la  Universal CityWalk din Universal City, California. Actorul din „Batman”, în vârstă de 48 de ani, a fost fotografiat purtând o cămașă casual de hochei, pantaloni maro, adidași și o mască de față. Emme are o coafură nouă. Ea și-a vopsit părul albastru. A purtat un pulover larg, cu dungi, blugi largi și cizme. De asemenea, avea la ea și o pungă uriașă de covrigi și un shake roșu aprins.

Jennifer Lopez și Ben Aflleck duc relația la un nivel superior. Ce fac cu copiii

E clar pentru toată lumea că Ben Affleck, 48 de ani, și Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani, fac tot ce le stă în putință pentru a-i face pe copiii lor să se apropie cât mai mult. La începutul acestei luni, cei doi proaspăt reîndrăgostiți i-au dus pe Emme, Max și Samuel la un eveniment cu tematică pentru copii.

Apropierea copiilor e destul de dificilă. Să ne amintim că până de curând, gemenii lui J.Lo erau „frați” cu copiii logodnicului mamei lor, Alex Rodriguez. Acum, brusc, odată cu noua relație a acesteia, au schimbat frații, iar în loc de doi, au trei cu care trebuie să se obișnuiască. E valabilă și reciproca.

J.Lo: „Fericirea începe în mine”

Într-un interviu oferit rcent, vedeta a vorbit deschis despre cât de fericită este acum, deși nu l-a menționat pe Affleck cu nume. Jennifer Lopez a spus că și-a dat seama că „fericirea începe în mine”, a spus ea.

Alex Rodriguez și Jennifer Lopez s-au despărțit după o relație de 4 ani, făcând publică declararația că vor să rămână doar prieteni, continuând să lucreze împreună la proiectele lor comune.

Sursa foto: Instagram

Secretul lui Damian Drăghici. De ce și-a părăsit copilul

Recomandarile noastre