I-a luat valul. Cum au fost surprinși Jennifer Lopez și Ben Affleck

I-a luat valul. Cum au fost surprinși Jennifer Lopez și Ben Affleck
Au reluat legătura după mulți ani de la despărțire, iar acum sunt de-a dreptul de nedespărțit. Par lipiți unul de altul, îndrăgostiții momentului.

Jennifer Lopez și Ben Affleck nu își pot ține mâinile departe unul departe de celălalt, în timp ce fac o plimbare în Hamptons (Long Island), după ce au plecat din LA pentru weekendul de Ziua Americii. Dar Ben Affleck și Jennifer Lopez au petrecut timp de calitate împreună, fără copii, sâmbătă.

Actorul și regizorul în vârstă de 48 de ani și cântăreața și actrița în vârstă de 51 de ani păreau complet îndrăgostiți, în timp ce cei care se sprijineau unul pe celălalt în timpul mersului. Cântăreața a optat pentru o ținută ultra-casual. Ea a purtat un tricou alb simplu, care îi acoperea fizicul tonifiat, asortat cu pantaloni de culoare crem. Ben era, de asemenea, îmbrăcat lejer și oglindea aspectul discret al iubirii sale, purta un hanorac de culoare crem și pantaloni kaki mai întunecați.

Jennifer Lopez și Ben Affleck nu își pot ține mâinile departe

Ben și J.Lo au făcut o plimbare de seară afectuoasă, afară. Uneori, starul din Hustlers își sprijinea capul de bărbatul ei, în timp ce el îi șoptea în ureche în timp ce-și înfășura brațele în jurul ei. Deși păreau să fie în propria lor lume, cuplului li s-au alăturat doi prieteni care au mers cu ei până la marginea apei.

După plimbare, cuplul s-a îndreptat spre oraș pentru a face cumpărături împreună. Zburaseră spre Long Island vineri, la scurt timp după ce și-au amestecat familiile pentru o excursie distractivă la Universal Studios Hollywood. Alături de Jennifer s-au alăturat gemenii ei Emme și Max, în vârstă de 13 ani, în timp ce Ben și-a adus în excursie pe cel mai mic copil, Samuel, în vârstă de nouă ani.

Fiicele sale mai mari, Violet, în vârstă de 15 ani, și Seraphina, în vârstă de 12 ani, au fost ambele în excursie la parcul de distracții. În iunie, o sursă a declarat pentru revista People că vedeta Armageddon a făcut cunoștință cu copiii iubitei sale. „Încet-încet îl cunosc pe Ben”, a spus sursa. „Totul pare să funcționeze fără probleme. Este foarte evident că Jennifer este serioasă în legătură cu Ben. Nu s-a arătat atât de fericită de mult timp”.

Ben și Jennifer plănuiesc să se mute împreună

Actorul, scriitorul și regizorul preferă să nu meargă departe de LA, întrucât vrea să poată petrece cât mai mult timp cu fiul și fiicele sale.

Jennifer este stabilită de mult timp în Miami, unde locuiește și fostul ei soț, dar pare mai deschisă unei mișcări de pe Coasta de Vest, mai ales acum că adolescenții ei par să sprijine ideea.

În iunie, Ben și J.Lo au fost văzuți sărutându-se pentru prima dată de la reuniune de familie, când au luat masa la un restaurant din Malibu. Jennifer a venit însoțită de copii și de Ben la petrecerea  aniversării de 50 de ani ai surorii sale, Lynda Lopez.

Sursa foto: Daily Mail

Andreea Esca, așa cum nu o știe nimeni. Și-a pus un cordon pe cap și s-a transformat într-o fată hippy

Recomandarile noastre