De ce s-au despărțit Jennifer Lopez și Ben Affleck

De ce s-au despărțit Jennifer Lopez și Ben Affleck
Zilele acestea sunt mai apropiați ca niciodată, iar prietenii lor spun că deja se aud clopote de nuntă. Mai maturi decât în tinerețe, cu prioritățile setate și cu suficiente eșecuri bifate, amândoi știu cât de gustoasă poate fi o ciorbiță bună reîncălzită.

V-ați întrebat și voi  oare de ce s-au despărțit Jennifer Lopez și Ben Affleck acum 17 ani? După cum am mai scris, cu o zi înainte de nunta cu invitați și petrecere mare, cei doi au anulat totul. Au mai rămas împreună câteva lumi, dar ruptura era făcută. În final, inevitabilul s-a produs. Cei doi s-au despărțit.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au despărțit în urmă cu 17 ani cu doar o zi înainte de a ajunge în fața altarului. Ben a părăsit-o pe Jennifer. Motivul pentru care actorul a părăsit-o pe artistă i-a lăsat pe toți mască.

De ce s-au despărțit Jennifer Lopez și Ben Affleck

Cei doi căzuseră de acord să semneze un contract prenupțial. Ben a analizat cu atenție ceea ce scria în act, însă a fost surprins să constate că dacă o va înșela pe viitoarea lui soție va trebui să îi lase jumătate din bunurile și câștigurile sale. I-a fost teamă să își asume un asemenea gest. Pe de altă parte, Jennifer Lopez a fost devastată de despărțire la momentul respectiv, lucru pe care l-a recunoscut chiar ea.

 Ben Affleck o bombarda pe Jennifer Lopez încă din februarie cu mesaje

„Am mai trecut prin despărţiri şi dezamăgiri, dar nu m-am simţit niciodată devastată până când am anulat nunta noastră. A fost ceva cumplit pentru mine, poate pentru că relaţia noastră era atât de publică. Eu chiar simţeam că găsisem un bărbat minunat şi că el găsise în mine o parteneră minunată şi credeam că relaţia noastră va funcţiona bine. Când treci prin astfel de momente şi o lume întreagă îţi află durerea, este imposibil că acest lucru să nu te schimbe“, a declarat Jennifer Lopez în cadrul unei emisiuni.

Sursa foto: Instagram

Loredana Groza, tună și fulgeră. Cine a făcut-o pe vedetă să-și piardă controlul

Recomandarile noastre