V-ați întrebat și voi  oare de ce s-au despărțit Jennifer Lopez și Ben Affleck acum 17 ani? După cum am mai scris, cu o zi înainte de nunta cu invitați și petrecere mare, cei doi au anulat totul. Au mai rămas împreună câteva lumi, dar ruptura era făcută. În final, inevitabilul s-a produs. Cei doi s-au despărțit.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au despărțit în urmă cu 17 ani cu doar o zi înainte de a ajunge în fața altarului. Ben a părăsit-o pe Jennifer. Motivul pentru care actorul a părăsit-o pe artistă i-a lăsat pe toți mască.

De ce s-au despărțit Jennifer Lopez și Ben Affleck

Cei doi căzuseră de acord să semneze un contract prenupțial. Ben a analizat cu atenție ceea ce scria în act, însă a fost surprins să constate că dacă o va înșela pe viitoarea lui soție va trebui să îi lase jumătate din bunurile și câștigurile sale. I-a fost teamă să își asume un asemenea gest. Pe de altă parte, Jennifer Lopez a fost devastată de despărțire la momentul respectiv, lucru pe care l-a recunoscut chiar ea.

 Ben Affleck o bombarda pe Jennifer Lopez încă din februarie cu mesaje

„Am mai trecut prin despărţiri şi dezamăgiri, dar nu m-am simţit niciodată devastată până când am anulat nunta noastră. A fost ceva cumplit pentru mine, poate pentru că relaţia noastră era atât de publică. Eu chiar simţeam că găsisem un bărbat minunat şi că el găsise în mine o parteneră minunată şi credeam că relaţia noastră va funcţiona bine. Când treci prin astfel de momente şi o lume întreagă îţi află durerea, este imposibil că acest lucru să nu te schimbe“, a declarat Jennifer Lopez în cadrul unei emisiuni.

Sursa foto: Instagram

Loredana Groza, tună și fulgeră. Cine a făcut-o pe vedetă să-și piardă controlul

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp