Jennifer Lopez îi ia la rând. După Ben Affleck, alt fost a apărut în peisaj

Jennifer Lopez îi ia la rând. După Ben Affleck, alt fost a apărut în peisaj
Jennifer Lopez ia la rând foștii parteneri. De Ben Affleck nu se mai poate dezlipi, însă cântăreața a fost văzută recent cu încă un ex important în viața ei.

După despărțirea de Alex Rodriguez, nu a trecut mult și J. Lo a reluat legătura cu Ben Affleck. Cei doi nu se mai pot dezlipi unul de celălalt și, deși nu au declarat nimic până acum, au fost prinși de paparazzi în timp ce petreceau timp împreună. Acum însă, Jennifer Lopez pare că îi ia la rând pe foștii iubiți. 

Zilele trecute, cântăreața și Ben Affleck au petrecut timp împreună în Florida. Au mers la sală și au stat câteva zile doar ei doi, în liniștea casei. După ce Ben Affleck s-a întors în Los Angeles, joi cântăreața a fost prinsă în fața unui hotel, cu fostul. 

Jennifer Lopez îi ia la rând. A fost prinsă cu Marc Anthony 

Mai exact, Jennifer Lopez a fost văzută joi în compania fostului soț, Marc Anthony. Cei doi erau foarte confortabili în fața unui hotel din Miami, veseli și discutând în timp ce împărțeau o sticlă mare de apă. Conform unei surse, Jennifer era îmbrăcată în culoarea lavandei și avea o geantă Birkin la ea. De asemenea, „spionul” respectiv a spus că cei doi au stat aproximativ 2 ore împreună, însă nu au fost oferite alte detalii. 

Într-adevăr, o reuniune între Marc Anthony și J. Lo nu este surprinzătoare, căci cei doi au rămas în relații bune și au împreună doi copii gemeni, Emme și Max. Astfel că este normal ca din când în când să se întâlnească și să fie familiari unul cu celălalt. 

Ben Affleck și J. Lo plănuiau să-și anunțe împăcarea 

O sursă a publicației Page Six a dezvăluit că actorul și cântăreața plănuiau să facă anunțul împăcării pe Instagram, însă paparazzi le-au luat-o înainte și le-a stricat planurile. „A stat la ea acasă în aprilie și ea plănuia să facă un anunț în ceea ce privește relația lor, pe Instagram. Totul ține de momentul potrivit pentru ea”, a declarat sursa citată. 

Foto: Facebook

Acum știm de ce nu plânge Jennifer Lopez după el. Alex Rodriguez se machiază!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre