Secretul lui Damian Drăghici. De ce și-a părăsit copilul

Secretul lui Damian Drăghici. De ce și-a părăsit copilul
Viața lui Damian Drăghici pare desprinsă din filme. Artistul, considerat omul-orchestră și-a părăsit copilul. Care a fost motivul real.

Mult timp nimeni nu a știut că Damian Drăghici are un moștenitor. Puțini sunt însă cei care știu cine este primul copil al artistului și cu ce se ocupă.

Secretul lui Damian Drăghici. De ce și-a părăsit copilul

E frumoasă ca o vedetă de la Hollywood și are un tată celebru. Ea e Nikolina, fiica lui Damian Drăghici despre care nimeni nu a știut nimic preț de mai mult de două decenii. De ce a ales artistul să procedeze astfel? Mai mult, abia acum trei ani a spus că are un copil, lucru care a șocat întreaga lume? Care e secretul pe care-l ascunde Damian Drăghici?

Fosta iubită a lui Damian a fost o grecoaică

Dornic de a se lansa în cariera muzicală, Damian Drăghici a plecat în tinerețe în Grecia, unde și-a întâlnit iubirea. E vorba de o grecoaică superbă cu care artistul a avut o poveste de iubire. Așa a venit pe lume Nikolina. Doar că artistul a plecat să studieze la universitatea Berklee, un loc renumit și și-a lăsat în urmă familia.

 

Așa se face că, timp de 20 de ani, acesta nu a fost în relații tocmai bune cu propriul copil. Dar mama acesteia a vrut ca fiica sa aibă un tată cu adevărat și Nikolina a venit pentru prima dată în România în anul 2018. În acea perioadă, surse din anturajul cântărețului au declarat că el ar fi fost cel care a chemat-o pe fiica sa din Grecia.

Cu ce se ocupă Nikolina

În emisiunea lui Denise Rifai, artistul a explicat cum s-a comportat cu fiica sa. „Mergeam în vacanțe, îi dădeam tot felul de prostii materiale. Am trimis-o la studii în Grecia, dar aveam o relație în care mai mult o finanțăm, o susțineam financiar.  Abia după ce am cunoscut-o pe Cristina și a rămas însărcinată, eu și fiica mea am început să fim apropiați.

Mi-a mulțumit că am trimis-o la studii în străinătate. De trei ani am o relație foarte apropiată cu Nikolina. M-am simțit foarte vinovat”, a mărturisit Drăghici.

Din motive doar de ea știute, tânăra nu a vrut să-i calce pe urme tatălui său, dar are o carieră de invidiat în domeniul frumuseții. Fiica lui Damian Drăghici este un make-up artist cunoscut care are numeroase colaborări. Surprinzător este faptul că fata este cu doar opt mai mică decât actuala iubită a lui Damian Drăghici.

Sursă foto: viva, spynews, redactia

Recomandarile noastre