Ce a făcut Maia Morgenstern când s-a trezit în față cu ursul

Ce a făcut Maia Morgenstern când s-a trezit în față cu ursul
Celebra actriță Maia Morgenstern este una dintre cele mai active din generația ei, pe rețelele de socializare. Să ne amintim numai că, în lockdown, ne arăta inclusiv cum aspiră prin casă.

Acum Maia Morgenstern s-a trezit în față cu ursul, iar reacția artistei a fost una colosală. Din postările celebrei actrițe deducem că aceasta se află în vacanță. Se bucură de fructe proaspete, culese direct din pom. Caise portocalii și magnolii cyclam, înflorite, asta a postat, Maia Morgenstern, miercuri dimineața.

Pentru cunoscuta actriță, anul acesta a fost unul deloc lipsit de evenimente grele. Pe lângă greutățile aduse la pachet de pandemie, ea a avut parte de  situații incredibile. A fost amenințată cu moartea, printre altele. Iar acum, mai exact, seara trecută, a dat cu ochii de un urs.

Maia Morgenstern, în față cu ursul

Maia Morgenstern a văzut ursul cum se plimbă pe strada ei. Credeți că s-a speriat? În ultima vreme românii au sesizat de foarte multe ori apariția acestor animale sălbatice în zonele popualte. Clipul poate fi vizionat aici.

„Punem și noi o postărică, ceva?Gen: Salvăm și noi animălutze găsite pe stradă? Animalutz abandonat, nu vă e mila? Uite ce fătzucă simpatică?!Ne ajută și pe noi cineva? Un nume? Găsim?”, a scris, plină de ironie, Maia Morgenstern, în postarea pe care a făcut-o pe Facebook. Din înregistrare deducem că a filmat de la fereastra camerei sale.

Maia Morgenstern nu se teme de nimic

În vârstă de 59 de ani, Maia Emilia Ninel Morgenstern, cunoscută artistic ca Maia Morgenstern, este actriță română de film, radio, scenă, televiziune și voce, și directoarea Teatrului Evreiesc de Stat. E actriță și cântăreață în limba idiș.

În luna martie, după ce la o ședință cu directorii de teatre, unul i s-a adresat folosind o expresie antisemită, a avut neplăcerea de a primi o scrisoare prin care era amenințată cu moartea și cu alte vătămări. Oamenii legii l-au descoperit pe făptaș.

Sursa foto: Facebook

Pavel Stratan a uimit spectatorii la un concert din calitatea lui de socru. Nu, nu a cântat „Ieu beu”!

Recomandarile noastre