Pavel Stratan a uimit spectatorii la un concert din calitatea lui de socru. Nu, nu a cântat „Ieu beu”!

Pavel Stratan a uimit spectatorii la un concert din calitatea lui de socru. Nu, nu a cântat „Ieu beu”!
Bucurie mare în familia lui Pavel Stratan. Iubitul fiicei sale, Cleopatra, și-a serbat ziua de naștere, iar bruneta i-a făcut o surpriză inedită.

Edward Sanda a fost un răsfățat acum câteva zile. Cleopatra și Pavel Stratan au pus la cale un cadou cu totul ieșit din comun.

Pavel Stratan a uimit spectatorii la un concert din calitatea lui de socru. Nu, nu a cântat „Ieu beu”!

Edward Sanda a împlinit 24 de ani, iar frumoasa lui viitoare soție, Cleopatra Stratan, l-a lăsat fără cuvinte. Tânărul a sărbătorit momentul așa cum îi place, adică pe scenă, iar urările au venit nu doar din partea brunetei, ci și a socrului Pavel Stratan. Cei doi alături de public au făcut un spectacol pe cinste, iar Edward a fost extrem de impresionat.

„Iubirea, dragostea și afecțiunea îți garantez că o vei avea mereu de la mine. Te iubesc infinit”

Pe de altă parte, Cleopatra i-a dragostea pe care i-o poartă iubitului său și pe rețelele de socializare. „Dragostea mea, astăzi împlinești 24 de veri. Sunt atât de recunoscătoare că te am și că fac parte din viața ta ca iubită, soție, prietenă și parteneră for life! Îți doresc tot binele, succesul și norocul din Univers. Iar iubirea, dragostea și afecțiunea îți garantez că o vei avea mereu de la mine! TE IUBESC INFINIT!”, a scris Cleopatra Stratan pe Instagram.

Cleopatra și Edward se vor căsători în septembrie, pe un ponton

Cei doi îndrăgostiți sunt doar la un pas distanță să devină soț și soție și numără zilele până la marele eveniment. Aceștia au ales să aibă o nuntă cât mai restrânsă, dar într-un cadru de poveste. Adică pe un ponton.  „Vara asta, la final. Aproape de septembrie. Suntem în pregătiri.

Ne-am gândit la toate detaliile dar le pregătim pe toate din timp. Pentru noi, nunta e un eveniment simplu deoarece noi considerăm că viața de cuplu contează. Ceea ce trăim noi contează, nu nunta și nu petrecerea. De aceea vrem sa facem totul la nivel de suflet, simplu și restrâns, doar cu oamenii dragi aproape, familia…

Pentru ca ei să fie alături de noi în ziua respectivă. Vrem să facem ceva simplu modern, în general nu funcționăm după mentalități. Nu facem lucruri doar că așa se face, că dacă nu… fiecare tradiție depinde de gusturile fiecăruia, adică noi o sa facem în funcție de cum ne place nouă”, au spus cei doi tineri.

Sursă foto: eamd, instagram

 

Recomandarile noastre