Cleopatra Stratan s-a făcut femeie de casă. Ce decizii a mai luat puștoaica de 18 ani

Cleopatra Stratan s-a făcut femeie de casă. Ce decizii a mai luat puștoaica de 18 ani
Încă nu a trecut un an de când e majoră, iar noutățile din viața ei sunt importante. Are, în toate, acordul familiei.

Cleopatra Stratan s-a făcut femeie de casă, la 18 ani, după ce, chiar în ziua aniversării majoratului, a spus un „Da” cu tot sufletul, când a primit inelul de logodnă de la iubitul ei, Edward Sanda. Cei doi amorezi au vorbit chiar și despre nuntă, informând pe toată lumea că își doresc o lună de miere în Maldive.

Gândiți-vă că toate acestea se întâmplau în timp ce fiica lui Pavel Stratan mergea la școală, în ultimul an de liceu.

Cum s-a descurcat la bacalaureat Cleopatra

Când era mică îi cânta lui Ghiță că îl așteaptă la portiță, melodia propulsând-o direct în topurile muzicale. Cariera ei a fost constantă și Cleopatra, asemeni tatălui ei artist, s-a bucurat de priză la public. Întreaga comunitate s-a bucurat de logodnă. Iar zilele trecute toți fanii i-au ținut pumnii pentru examenul maturității.

Cleopatra Stratan a susținut deja bacalaureatul. Ea a terminat liceul în Chișinău, și acolo examenul s-a dat cu câteva zile mai devreme decât în România.

S-a descurcat bine, dar a decis să nu se înscrie la cursuri superioare. Facultatea, o va face mai târziu, momentan vrea să se dedice familiei.

„După liceu, nu vreau să fac direct o facultate. În cazul meu, consider că facultatea e o pierdere de timp, pentru că mă pot dezvolta în muzică şi fără aceste studii superioare şi că facultatea nu garantează succesul, mă refer la cazul meu. Dacă voi simţi nevoia pe parcursul anilor, o pot face oricând. În viaţă, ca să ai succes şi să fii fericit trebuie să ştii ce vrei, nu ce se vrea!”, a spus pe Instagram artista în vârstă de 18 ani.

Cleopatra Stratan s-a făcut femeie de casă

Imediat după ultima probă a bacalaureatului, Cleopatra Stratan a revenit în România, unde s-a mutat împreună cu iubitul ei, Edward Sanda.

Cei doi stau împreună într-un apartament și se comportă ca într-o căsnicie. Se vor căsători vara aceasta. „Ne gândim să facem marele pas în acest an în această vară, dar nu vrem să dăm mai multe detalii. Fiind motivul pandemic, nu vrem să facem un eveniment foarte mare, ceva super restrâns”, povestea cântăreața la Antena Stars.

Sursa foto: Instagram

Ea e îndrăgostită lulea, el cu ochii la alta. Ce se întâmplă cu relația cântăreței Maria Constantin