Ea e îndrăgostită lulea, el cu ochii la alta. Ce se întâmplă cu relația cântăreței Maria Constantin

Ea e îndrăgostită lulea, el cu ochii la alta. Ce se întâmplă cu relația cântăreței Maria Constantin
La prima vedere pare că are relația pe care și-a dorit-o întotdeauna, dar se pare că lucrurile nu stau deloc așa. Este Maria Constantin atât de fericită cum spune?

După două mariaje eșuate și multe relații care s-au terminat, Maria Constantin pare că și-a găsit fericirea în brațele actualului iubit. Acestuia însă i se scurg ochii după o altă femeie.

Ea e îndrăgostită lulea, el cu ochii la alta. Ce se întâmplă cu relația cântăreței Maria Constantin

A durat ceva până ce Maria Constantin l-a găsit și acum crede că el e alesul. Așa a crezut multă lume până nu demult, când un prieten de familie al celor doi îndrăgostiți, nimeni altul decât cunoscutul designer Florin Burescu, a aruncat bomba. Invitat de prezentatoarea Andreea Frățilă, Florin Burescu a pus punctul pe I și a făcut o declarație cu adevărat șocantă.

„Hai că tot mi-am amintit acum, dar Cristina Ich are un fan înrăit în cercul meu de prieteni. O spun în premieră acum: iubitul Mariei Constantin, Robert Stoica, este îndrăgostit de Cristina Ich!”, a spus acesta. Ce înseamnă asta? Că iarăși viața Mariei Constantin va fi dată peste cap.

„Mie îmi place foarte mult de fata asta”

La scurt timp, Florin Burescu a fost tocat cu întrebări de jurnaliștii de la ciao.ro și a acesta a spus tot ce nu trebuie să se știe. „Lucrurile sunt foarte simple. Eu sunt foarte bun prieten cu Robert și cu Maria. Într-o discuție pe care am avut-o la un moment dat, lângă un pahar de vin, Robert mi-a spus că i se pare că Ich este una dintre cele mai frumoase și stilate femei din România. Comentam femeile din acest spațiu public românesc și când am ajuns la Cristina Ich, Robert mi-a spus.

Citez: << Mie îmi place foarte mult de fata asta!>>”, a spus cel care o îmbracă pe cântăreață. Rămâne de văzut ce va spune blonda, mai ales că aceasta e mai hotărâtă ca niciodată să spună da pentru a treia oară. „Eu tot timpul mi-am dorit o familie, probabil și din cauza încercărilor mele eșuate.

Dar am trecut prin niște experiențe și am învățat să nu mai accept foarte multe lucruri. Nu aș spune «NU» la o a treia căsnicie, sunt tânără, sunt într-o relație, de ce nu aș împărți viața cu cineva, poate până la adânci bătrâneți. Doamne ajută, să fie cu noroc”, a spus aceasta nu cu mult timp în urmă.

Sursă foto: Instagram