Proces de agresiune. Designer acuzat de un student că și-ar fi desfăcut pantalonii pe ringul de dans

Proces de agresiune. Designer acuzat de un student că și-ar fi desfăcut pantalonii pe ringul de dans
Un student în vârstă de 21 de ani a susținut că a fost agresat indecent de Alexander Wang la un club din New York, în 2019.

Un student susține că Alexander Wang l-a agresat într-un club. Tânărul are vârsta de 21 de ani. Povestește că totul s-a întâmplat la un club din New York în 2019.

Keaton Bullen a declarat că l-a întâlnit pe designerul de modă la clubul Fishbowl din Midtown Manhattan, pe 24 august 2019. Wang a fost acuzat de agresiune sexuală și de către alți bărbați.

Studentul susține că Alexander Wang i-a băgat mâna în pantaloni

Un student susține că Alexander Wang l-a agresat. Bullen, care spune că a fost alături de un prieten, a susținut că el și Alexander Wang au vorbit mai întâi despre școală, mai exact despre Parsons School of Design, înainte ca Wang să îi invite la masă. El susține că Wang le-a oferit vodcă înainte de a-i duce pe ringul de dans și de a-și deschide pantalonii.

„Dintr-o dată mi-a desfăcut pantalonii, mi-a pus mâinile în pantaloni și a început să-mi prindă p… în fața unui grup de oameni. Am înghețat complet. Mi-a spus: Vreau să te duc acasă cu mine. Am fost surprins și „m-am îndepărtat de situație cât mai repede posibil”, a spus Keaton Bullen, pentru BBC.

Avocatul lui Alexander Wang, Paul Tweed, a declarat că așteaptă înregistrări de supraveghere din partea clubului. Acesta a spus că „clientul meu cred că va respinge în totalitate această acuzație”.

Alte acuzații grave la adresa lui Alexander Wang

O altă acuzație a fost făcută de DJ Gia Garrison, în vârstă de 24 de ani. Acesta a susținut că l-a întâlnit pe Alexander Wang în zona VIP a clubului Slake din Manhattan, în februarie 2017. Ea a declarat că dansa lângă el. Admite că apoi Wang a întins mâna, apoi a apucat-o de bikini prin pantaloni „și i-a tras în ​​jos în fața tuturor”.

„Ca femeie trans cu un anumit disconfort în legătură cu anumite părți din mine, pe care de atunci am început să le iubesc, nu vreau ca cineva să-mi expună întregul corp așa”, a spus ea. 

Avocatul lui Wang a negat, de asemenea, acuzația lui Garrison. A spus că clientul său „nu a apucat niciodată o femeie” în acest fel.

Ceaiul de ceapă, bun pentru tuse și pentru imunitate