Cea mai frumoasă avocată din București îl apără pe Alex Pițurcă. Îi este mai mult decât client

Cea mai frumoasă avocată din București îl apără pe Alex Pițurcă. Îi este mai mult decât client
Subiectul principal al acestor zile este cunoscutul Victor Pițurcă, fost fotbalist, antrenor și fiul său, Alex Pițurcă. Fiul celebrului Victor Pițurcă a cochetat cu fotbalul până a intrat în lumea afacerilor. Ambii sunt cercetați de DNA, în legatură cu un dosar de achiziționare de măști in timpul pandemiei. Toată lumea este cu ochii pe acest caz și nu se putea să nu observăm și cine îl reprezintă juridic pe Alex Pițurcă, respectiv avocata lui, angajată la cazul dat.

Avocata Silvia Uscov este cea care a reprezentat-o pe Elena Udrea iar acum, mai nou, și pe Alex Pițurcă. Iată ce au în comun cel doi, Silvia și Alex, în afară de celebritate!

Ce se știe despre specialistul în drept și omul Silvia Uscov

Silvia Uscov este un om echilibrat și a dat dovadă de cumpătare în privința emiterii unor puncte de vedere sau declarații concrete, de-a lungul timpului, în reprezentarea ca avocat al Elenei Udrea.

Ultima declarație publică de anul trecut făcea referire la termenul prescripției, care în mod normal ar trebui să funcționeze și la Elena Udrea, așa cum prevede legea care face referire la o situație de fapt și nu, un nume.

Dovadă în acest sens fiind și următoarea afirmație: „O să vedem… Eu nu mă entuziasmez atât de tare pe subiectul acesta. Până nu văd o hotărâre definitivă care să constate prescripția, pot interveni multe alte elemente. Mai ales în cazul doamnei Udrea, se pare că legea se aplică mai altfel decât la alții”. Un material amplu pe acestă temă poate fi citit cu un singur click aici.

Informațiile plasate pe rețelele de socializare atestă că Silvia Uscov a terminat studiile la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București și a urmat, ulterior, un program de masterat în Științe Penale la Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza, dar și câteva programe de perfecționare.

În 2007, ea și-a început cariera în programul de intership David & Baias, iar în următorii doi ani a făcut intership la societățile Mircea și Asociații și SALANS – Moore & Associates.

A mai fost și consilier juridic și director administrator în cadrul URED Group – Univers Real Estate Development în 2012, iar în 2014 a ocupat poziția de avocat stagiar în Baroul București, colaborator în cadrul Mitucă și Asociații.

Pe pagina de Facebook, cu ceva timp în urmă, chiar cunoscuta avocată a vorbit despre cât de grea este meseria de avocat în unele momente.

Avocata Silvia Uscov și istoria relației cu Alex Pițurcă

Silvia Uscov este verișoară primară cu Cristina Ich, mama copilului fostului fotbalist Alex Pițurcă. Din câte se știe, avocata are mai bine de un deceniu și jumătate de experiență în domeniul juridic și e recunoscută pentru reprezentarea unor clienți celebri.

Alegerea avocatei de către Alex Pițurcă s-a dovedit a fi o decizie bună și aceasta deoarece el s-a ales deocamdată cu control judiciar pentru 60 de zile.  Decizia nu este una definitivă și poate fi atacată cu apel.

Fostul fotbalist a fost nevoit să stea o noapte în Arestul Central, ulterior Tribunalul București a respins cererea de arestare preventivă pentru acesta. După cinci ore de audieri, fiul lui Victor Pițurcă a fost lăsat să plece acasă.

Recomandarile noastre