Cea mai importantă zi a primăverii. Cum vă afectează eclipsa de Soare și Luna Neagră

Cea mai importantă zi a primăverii. Cum vă afectează eclipsa de Soare și Luna Neagră
Data de 30 aprilie e cea mai importantă zi a primăverii, spun astrologii. Luna Nouă Neagră deschide portaluri, și are loc prima eclipsă de Soare. Toate zodiile sunt influențate.

Eclipsa de Soare din 30 aprilie 2022 aduce schimbări majore pentru mai multe zodii. Aceasta va fi vizibilă mai ales din regiunile sudice ale Americii de Sud, în anumite zone din Antarctica, Oceanul Pacific și Oceanul Atlantic. Este prima eclipsă solară din acest an  și cea de-a 15-a eclipsă parțială a acestui secol. Deși nu de va vedea din România, efectele ei vor fi simțite, până la șase luni de acum încolo. Acest eveniment cosmic special atrage schimbări puternice în viața noastră și ne va ajuta să ne manifestăm dorințele cu determinarea specifică zodiei Taur, în care ne aflăm.

Eclipsele de soare sunt adevărate portaluri către schimbare. Ele favorizează transformări rapide și răsturnări de situație neașteptate. Acestea ne pot lua prin surprindere, însă, se spune că ele ne ajută să ne aliniem destinului nostru adevărat.

Eclipsă de Soare în Taur ne dă pe mâna destinului

„Eclipsa parțială de Soare de pe 30 aprilie va cădea la 10 grade în zodia Taurului, semn de pământ puternic ancorat în material, cu un simț al proprietății bine definit, ce guvernează totodată sexualitatea. Taurul este totodată o zodie fixă, iar chestiunile ce țin de resursele fizice și materiale, de posesiunile personale, de finanțele și valorile personale, de sentimentul de siguranță, confort (emoțional și material), stabilitate și “a merita” sunt supuse atenției la un nivel individual în această perioadă.

De asemenea, o eclipsă de Soare în Taur ne învață să ne lăsăm pe mâna destinului, să mergem acolo unde ne duce șuvoiul evenimentelor, fără a mai opune rezistență în fața schimbării.

Această eclipsă de soare parțială va deschide ciclul unui nou sezon al eclipselor care va dura până în octombrie 2023 și creează anumite aspecte norocoase cu Uranus și Marte, de aceea o putem considera o eclipsă deosebit de norocoasă. Totodată, acest nou portal al eclipselor va începe cu o eclipsă parțială de soare și lună nouă în Taur, fiind urmată ulterior de o eclipsă totală de lună în Scorpion pe 16 mai”, arată Știrile Kanal D.

Energie nouă pentru toate zodiile

Eclipsa de soare în sextil cu Marte ajută în a avea mai multă inițiativă. Inițiativă pentru a pune lucrurile la punct și pentru a rezolva lucruri pe care le-am amânat până acum. Eclipsa aceasta specială oferă o doză de încredere, forță și curaj. Ca atare, este un moment excelent activități competitive precum sporturi sau afaceri. În plus, dorința pasională și atracția sexuală se pot intensifica în această perioadă.

Astrologii susțin că eclipsa de soare de azi, care are loc în zodia Taur, poate fi considerată un mod de trezire a dorințelor noastre, de fapt, de a ne recâștiga controlul asupra propriilor vieți. Ea aduce o energie nouă pentru toate zodiile.

„În această perioadă, nu doar că ești atras de lucruri noi, de aventură și de tot ce este nou, dar ușa oportunităților se deschide pentru tine și ești conștient de asta astfel încât nu mai vrei să ratezi încă o șansă din partea universului. Schimbările acestea din viața ta pot avea loc rapid, dar în același timp și relativ lin căci nu putem spune despre o eclipsă că trece neobservată pe lângă noi. În cazul unora, aceste schimbări sunt unele cu efect pe termen lung, dincolo de acest ciclu lunar”, mai arată sursa citată.