Previziuni pentru fiecare zodie în 2022, Anul Tigrului de Apă

Previziuni pentru fiecare zodie în 2022, Anul Tigrului de Apă
Pe măsură ce intrăm în acest an al Tigrului zodiacal, toate celelalte semne zodiacale vor trece prin noi schimbări.

Potrivit practicianului Feng Shui Sorin Moraru, cee ace urmează este un an mai dinamic, care ar trebui să înceapă cu mari provocări și ar putea continua cu situații imprevizibile. Este un an al cărui vector indică spre eforturi deosebite. Cu unele dezacorduri și neînțelegeri. Partea pozitivă a întregului exercițiu este că ar putea fi special pentru îndrăzneală și progres. După un an dificil, nimic nu va mai fi construit la scară minimă. „Este totul sau nimic, este atât de simplu”, spune acesta.

Șobolanul

Există oportunități profesionale bune pentru harnicul șoricel în 2022, ceea ce este favorabil pentru cooperarea în cadrul proiectelor și relațiilor de muncă și bun pentru colaborarea cu colegii și șefii, dar va exista o anumită cantitate de muncă grea. Chiar dacă vor fi supuși anumitor limitări, firea lor chibzuită și perspicacitatea sunt calități foarte valoroase care îi vor ajuta în această perioadă încă marcată de dificultăți.

Bivolul

Vor exista unele oportunități și în 2022, care vor fi benefice pentru operațiunile de afaceri și îmbunătățirea performanțelor, dar trebuie să fie mai activi în lupta pentru aceasta și nu trebuie să  încetinească eforturile. Meticulozitatea și tenacitatea îl vor ajuta mult și în acest an pentru a depăși orice obstacol, cu condiția să se elibereze de rutina care îl caracterizează în general. L-ar ajuta mult să  mai atenueze stilul rigid care îl fac un pic mai greu de abordat și să-și îmbunătățească simțul umorului.

Tigrul

Norocul profesional și nivelul bunăstării materiale al tigrilor în 2022 este relativ plat, dar nu le va aduce probleme sau pericole ascunse. Deși se implică total în ceea ce le captează atenția, sunt de cele mai multe ori imprevizibili și acționează îndrăzneț după primul impuls. Spiritul de aventură, dorința de a evada din banalul cotidian și de „a cuceri noi teritorii” își vor spune cuvântul…  Vor dori să călătorească și mai mult, să-și facă noi amici și să îmbunătățească relațiile cu partenerii, colegii și prietenii.

Iepurele (Pisica)

În 2022, norocul carierei va fi puțin mai lent și vor exista unele probleme în cursa lor, motiv pentru care ar trebui să fie pregătiți să le facă față cu toată puterea lor. Tentația lor pentru chestii rafinate și cheltuieli necontrolate va trebui ținută în frâu. Chiar dacă în acest an au șanse mai mari de cîștig, înțelepciunea lor nativă ar trebui să-i facă mai chibzuiți și să pună ceva deoparte pentru perioadele mai grele. Depășind superficialitățile și analizând toate posibilitățile vor reuși să evite orice dificultăți și să progreseze.

Dragonul

Și în 2022 Dragonii pot fi considerați norocoși în tot ceea ce fac datorită dinamismului lor nativ. Nu așteaptă vremuri mai bune, ci trec imediat la treabă. Doar așa norocul profesional se va îmbunătăți iar colegii vor avea o atitudine bună față de persoanele aparținând acestei zodii. Entuziasmul și natura lor puternică îi va împinge către noi riscuri, dorind ca totul să se petreacă după dorința lor și să aibă ultimul cuvânt. Doar depășind egocentrismul care îi caracterizează uneori, vor reuși să avanseze, să-și îmbunătățească situația materială și să-și facă noi prieteni.

Șarpele

Chiar dacă anul 2022 nu va fi cel mai fast pentru el, înțeleptul Șarpe va avea unele oportunități în carieră, examene, cereri de angajare și perspective de-ași rotunji veniturile, cu condiția să lupte mai mult pentru ele. Chiar dacă sunt recunoscuți ca excelenți observatori, ar trebui să-și atenueze sceptimismul și secretomania, să se deschidă mai mult către restul lumii, fără „a-i mușca pe cei care îl calcă pe coadă”.  Puterea sa nativă va fi și mai mult folosită în a-și proteja casa, familia, colegii și prietenii.

Calul

Vor fi oportunități bune în cariera harnicului Cal în Anul Tigrului, cu condiția să aibă spațiul de care are nevoie pentru a nu se simți îngrădit în tot ceea ce face. Dinamic și încrezător în forțele lui, ca și nativul Tigru, îi plac provocările și nu-i suportă pe cei care nu țin pasul cu el. În 2022 va fi tentat și mai mult să-și manifeste dorința de independență și să scape de rutină. Fiindcă se gândesc doar la momentul prezent și nu la viitor, finanțele nefiind un subiect de interes pentru ei vor trebui să-și țină sub control cheltuielile și să învețe să economisească mai mult.

Oaia (Capra)

Nu vor fi oportunități prea favorabile în Anul Tigrului pentru blânda și sensibila Oaie dacă nu își va stimula creșterea coarnelor pentru a accede la statutul de  mai-puternică Capră… Va avea nevoie de un efort susținut pentru a ieși din zona de confort a mersului cu turma, pentru a scăpa de stres, pesimism și retragere în sine. Va avea nevoie de  un sprijin susținut din partea familiei și prietenilor pentru a traversa mai ușor  perioadele mai dificile din 2022, de mai multe încurajări dar fără a i se încredința cardul de cheltuieli…

Maimuța

Maimuța nu este cea mai bună prietenă a Tigrului – motiv pentru care 2022 nu va fi cel mai bun an al ei – dar ea este oricum obișnuită să cadă mereu în picioare… Activitatea sa cotidiană va fi în limitele normalului, doar munca peste program va face să erodeze puțin din scopul ei de a face lucrurile mai bine decât oricine altcineva. Dar, în orice situație, cuvântul „eșec” nu va face parte din vocabularul ei nici în acest an. Evoluția câștigurilor va fi ceva mai lentă, motiv pentru care cheltuirea banilor va trebui să fie strict ținută sub control.

Cocoșul

Anul 2022 va aduce oportunități interesante pentru nativul Cocoș. Mai puțin diplomați, dar sinceri și spontani, dacă le cereți părerea vă vor spune exact ce gândesc. Văzând  lucrurile în ansamblu, dar și în detaliu,  sunt recunoscuți ca buni comunicatori. Nu degeaba se spune că „dimineața cocoșul cântă primul, cel puțin până se trezesc găinile”…  Chiar dacă știu că le-ar fi mai bine să-și îndulcească tendința spre critică, și în 2022 se vor concentra pe analiza obiectivă, fără compromisuri, a situațiilor dificile, de a găsi soluții și de sări în ajutorul celor aflați în dificultate.

Câinele

Cel mai devotat nativ al zodiacului, și în 2022 Câinele va fi mereu acolo unde e nevoie de el. În perioadele dificile, adulmecă, analizează și așteaptă să vadă ce urmează. Dacă sunt provocați, vor reacționa prompt în protejarea familiei sau a colectivului din care face parte. Deși modești și fără mari pretenții, se vor bucura pentru orice câștig material sau cadou. Pe zi ce trece va deveni mai loial și mai demn de încredere, străduindu-se să câștige afecțiunea tuturor.

Porcul

Chiar dacă este considerat cel mai norocos nativ al zodiacului, Porcul nu va avea prea multe oportunități de avansare în carieră în 2022. Mai comod din fire, nu va suferi însă prea mult din acest motiv. Își va diversifica contactele și atribuțiile, dar acestea nu îi vor aduce probleme sau pericole ascunse.

În schimb va avea parte de mici oportunități în norocul lui de câștig; beneficiind de propria lor ingeniozitate, ar trebui să fie mai activ în acest sens. Va trebui să se elibereze de anumite naivități pentru a nu fi păcălit cu ușurință și a nu cădea victimă diverșilor șarlatani. Firi altruiste, ceea ce au le este suficient, dând credibilitate zicalei „Cu cât dai mai mult, cu atât primești mai mult!”.

Sursa foto: Pixabay

Recomandarile noastre