Cea mai mare extravaganță a lui Walter Zenga după divorțul de Simona

Cea mai mare extravaganță a lui Walter Zenga după divorțul de Simona
A umblat prin toată lumea, are destinații exotice preferate pentru vacanțe, acum trăiește în Dubai iar extravaganța supremă e doar una. Aflat în divorț de soția sa, Walter Zenga a hotărât unde se va retrage la bătrânețe.

Cunoscutul antrenor Walter Zenga a avut un moment de sinceritate, pe rețelele sociale, când a spus ce își dorește de la viață. A postat o fotografie cu un cuplu. „Vreau să găsesc acea dragoste onestă .. să păstrez calitatea purității și conexiunea sufletească .. în timp ce călătorim în locuri îndepărtate care ne umplu de mirare și ne aduc împreună mai aproape ..

Vreau să privesc adânc în ochii ei și să găsesc acel dor dorit și dorința, că „Nu-mi vine să cred că te cunosc și suntem aici acum .. Nu te voi trăda niciodată, nu te voi lăsa niciodată .. ești tot ce am visat vreodată și mai multe pe care aș putea să le sper pentru .. nu te voi lua niciodată de la sine … ps este o poezie !!!” – a scris zilele trecute Zenga.

El a mărturisit că a ajuns să divorțeze de Simona deoarece nu-și mai „recunoaște” soția. Cei doi au doi copii: Walter Jr. care joacă fotbal, și Samira, care e mai liniștită, îi place foarte mult să citească și nu atrasă de vreun sport, pentru moment.

Unde se va retrage la bătrânețe Zenga. A decis

La 60 de ani, Zenga se simte și arată mai bine ca la 40 . „Vârsta e doar un număr”, a declarat acesta într-un interviu difuzat la Pro TV. E împăcat până și cu divorțul. Știe ce va face în continuare. Nu are regrete și, după cum spune, nu a avut. „Sunt genul acela de om care nu se uită la ce a fost în trecut, ci mă concentrez doar pe prezent (…)

Am învățat foarte multe lucruri despre mine și despre lume. Și am învățat că este cel mai rău atunci când ești dezamăgit. Am stat în Italia în perioada de izolare, la Cagliari. Am învățat că dacă te simți bine cu tine ai câștigat tot în viața asta. Încerc să mă simt bine azi. Azi este cel mai important. Timpul este cel mai frumos cadou pe care ni-l oferă viața”.

Walter Zenga recunoaște că dacă ar putea ar șterge din viață și calendare anul pandemic 2020 care e și anul divorțului său. „Extravaganța în cazul meu devine să stau cu niște prieteni adevărați, nu contează unde. Am spus mereu că mă simt 50% român, dar că în realitate Milano este casa mea și la finalul carierei mă voi întoarce acolo.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Ce face Daria Radionova singură acasă la Bodi