Cea mai mare nuntă din Capitală s-a transformat în priveghi. 800 de nuntași au început să plângă

Cea mai mare nuntă din Capitală s-a transformat în priveghi. 800 de nuntași au început să plângă
Cea mai mare Nuntă din Capitală trebuia să aibă loc duminică seara la restaurantul Mia Musica, dar s-a transformat în priveghi de înmormântare.

Duminică seara, Emil Caran, membru al temutului clan Caran, urma să fie naș mare, la o nuntă cu peste 800 de invitați. În final însă, nunta nu a mai putut să aibă loc. petrecerea a fost anulată, dar lăutarii au fost ținuți să cânte, muzică de jale. Cunoscutul manelist Tzancă Uraganul, antamat să concerteze la nunta finilor lui Emil Caran, a rămas să interpreteze piese de jale, la priveghi. Nu e prima dată când face asta. de fiecare dată când se stinge un interlop celebru, maneliști de top sunt invitați să întrețină atmosfera cu un repertoriu adaptat, de jale.

Vărul primar al nașului mare, ucis într-un accident de mașină

O tragedie de proporții a lovit clanul Caran. Vărul primar al fraților Caran, Dan Pamblică, cunoscut în lumea interlopă sub numele de Dan Foreman, a murit într-un grav accident rutier, care s-a petrecut pe DN21, în dreptul comunei Ștefan Vodă. Potrivit poliției, tragedia s-a întâmplat după ce o autoutilitară a efectuat virajul la stânga și nu a acordat prioritate de trecere autoturismului în care se aflau Dan Pamblică, fratele său, Cristofor și șoferul acestora.

În urma impactului, Dan Pamblică, zis și Dan Foreman, a decedat, iar șoferul a fost foarte rănit grav, scrie Cancan.ro. Potrivit sursei citate, defunctul Dan Foreman mai avea trei frați: Cătălin, Ionuț și Cristofor.

Lăutarii invitați la petrecere, cântă la priveghi

Nunta care trebuia nășită de celebrul Emil Caran, a fost anulată. Deși cu peste 800 de invitați, aceasta a necesitat pregătiri atente și detaliate, fiind puse în mișcare resurse importante, în final, petrecerea a fost oprită și lumea a rămas la priveghiul lui Pamblică, organizat ad-hoc.

@smecheriisilautarii Stefan de la Barbulesti , te intreb pamantule de ce mi ai luat fratele ! la inmormantarea lu Dan Foreman ! #foryou #foryoupage #smecheriisilautarii #viral#fyp ♬ original sound – Smecherii si lautarii

Lăutarii invitați să cânte la petrecerea de pomină ce urma să aibă loc, au ajuns să cânte melodii de jale, la priveghiul lui Dan Foreman, verișorul nașului mare, Emil Caran.

@smecheriisilautarii Stefan de la Barbulesti cuvinte puternice la inmormantarea lu Dan Foreman ! #foryou #foryoupage #smecheriisilautarii #viral#fyp ♬ original sound – Smecherii si lautarii