Cea mai mare umilință a Andreei Marin

Cea mai mare umilință a Andreei Marin
A fost „zâna surprizelor”, mereu impecabil aranjată și machiată. Aproape că nu ne-o putem imagina altfel decât... perfectă. Dar are și ea momentele ei de mai puțină glorie. Andreea Marin a rescunoscut o umilință dură.

În cadrul emisiunii „Teo Show”, ea a fost provocată de către Teo Trandafir să spună care a fost cel mai penibil moment din viața ei.

„Am simțit așa cum îmi pică sufletul. E o poveste pe care mulți și-o amintesc, era o emisiune de 1 aprilie, așa s-a nimerit, studio nou, frumos, strălucitor, neatins de pașii omului și o scară uriașă pe care eu coboram uneori la începutul emisiunii. O scară lucioasă, nou-nouță, spiralată. Pe tocuri, cu rochie lungă. Ideea era că mâna curentă era solidă, scara la fel de solidă, dar alunecoasă.

Am pășit, am mers doi, trei pași, pe aplauzele oamenilor, erau 250 de oameni în sală, și după câțiva pași m-am dus din capul scării până în jos, am alunecat. Ce a fost foarte interesant, și nu regret, a fost că acele câteva clipe, câteva secunde a durat, nu mai mult, dar mi s-au părut o veșnicie. Nu știu câte idei îți pot trece prin minte în doar trei secunde de groază.


Ce planuri avea vedeta de la Bollywood înainte de ciudata sa moarte. S-a aflat abia acum

Are de toate, mai puțin o „mândră”. Pe Gabi Dumitru l-a părăsit mireasa înainte de nuntă


Când am ajuns la bază m-am ridicat imediat, am avut puterea, adrenalina și ce am văzut a fost suflul publicului, care în loc să izbucnească în râs, oamenii au făcut, la unison, gestul acela de ajutor, să se ridice și să mă ajute, să mă prindă. M-am ridicat și am spus: Aceasta este prima păcăleală a serii! Și toată lumea a început să aplaude și să râdă și s-a dezamorsat acel moment interesant”, a răspuns Andreea Marin.

Problemele de sănătate ale Andreei Marin

Andreea Marin este una dintre cele mai de succes vedete și totodată fosta prezentatoare a emisiunii „Surprize, Surprize”. Ea are o fetiță, Violeta. A fost un copil dorit mult. Andreea Marin a povestit că își dorea copii de când se știe și încă de la începuturile sale în televiziune, pe când era căsătorită cu primul soț. Din păcate, însă, de-a lungul timpului, vedeta a avut două sarcini extrauterine, din cauza cărora a ajuns la spital.

Vedeta nu a avut nicio problemă să vorbească deschis despre aceste întâmplări și a explicat mai multe detalii cutremurătoare în cartea sa, „Prețuiește viața”: „Lucram la ştiri, când, într-o dimineaţă, mi s-a făcut rău. Cu o oră mai devreme făcusem sport. Nimic nou, efortul obişnuit de fiecare zi.

Durerea a venit ca din senin, ca un cuţit împlântat în stomac. Apoi, o mână nevăzută a tras cuţitul în jos. Aveţi un litru de sânge în abdomen. Socotiţi dumneavoastră dacă e grav sau ba. În maximum o jumătate de oră trebuie să fiţi pe masa de operaţie”.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp