Are de toate, mai puțin o „mândră”. Pe Gabi Dumitru l-a părăsit mireasa înainte de nuntă

Are de toate, mai puțin o „mândră”. Pe Gabi Dumitru l-a părăsit mireasa înainte de nuntă
E talentat, are o carieră frumoasă, are bani, arată bine, dar toate acestea nu sunt de ajuns ca să fie luat de bărbat. Iată drama unui cunoscut cântăreț de muzică populară din noua generație.

Gabriel Dumitru a crezut anul trecut că și-a găsit jumătatea. A îngenunchiat, a întins inelul și a pus marea întrebare. Răspunsul a fost „Da”. Au urmat apoi planurile de nuntă, în paralel cu obligațiile contractuale ale tânărului artist. Înainte de marele eveniment, care trebuia să aibă loc în perioada următoare, frumușelul a fost părăsit de viitoarea mireasă.

„Nu mai urmează să mă căsătoresc anul acesta, pentru că mândra pe care eu o aveam a hotărât să ne despărțim. Făcusem listele cu invitați, stabilisem și vreo două, trei locații pe care trebuia să le alegem”, a povestit artistul la „Acces Direct de Weekend”.

Motivul despărţirii a fost infidelitatea femeii pe care tânărul de 30 de ani a iubit-o atât de mult. Ba mai mult, aceasta ar fi insinuat că el este cel care o „traduce” când e plecat în turnee, să facă bani pentru viitoarea lor familie. „Am avut un turneu, am plecat aproape două luni de zile. Am fost singur cu colegii mei și m-am trezit cu niște mesaje destul de dubioase pe care nu le-am înțeles.

Că o înșel, că nu sunt corect față de ea, că stau cu colegele mele. O gelozie pe care eu nu am înțeles-o niciodată. Ulterior am aflat că a avut o altă aventură și am suferit”, a mai artistul în aceeași emisiune.

Cum a slăbit Gabi 60 de kilograme

Puțină lume știe sau își amintește de Gabi Dumitru de acum câțiva ani. Tânărul cu un corp perfect acum cântărea atunci nu mai puțin de 142 de kilograme. A fost diagnosticat cu obezitate morbidă de gradul III. Sănătatea îi era periclitată, astfel că a luat o decizie radicală.


Pancakes pe bază de chefir

Cum creșteți imunitatea organismului copiilor. Sfaturi practice


„Deși am câştigat o mulţime de premii, realizatorii emisiunilor îmi spuneau că nu încap pe ecranul televizoarelor și că trebuie să arăt bine ca să mă poată invita la emisiuni. Aşa că m-am ambiţionat, mi-am micșorat stomacul chirurgical şi am eliminat excesul de piele din zona sânilor, cu ajutorul ginecomastiei”, a povestit artistul pentru Click!. Pe lângă intervenția chirurgicală, cântărețul a ținut dietă, s-a apucat și de sport, iar acum cântărește cu 60 de kilograme mai puțin.

„Lucia este femeia pe care mi-am dorit-o dintotdeauna”

Acum va trebui să găsească din nou resurse să meargă mai departe. Gabi Dumitru a cunoscut-o pe Lucia, cea care trebuia să îi devină mireasă, anul trecut în vară, prin intermediul unui prieten comun. A fost dragoste la prima vedere. Lucia avea 24 de ani și este educator de profesie.

„Lucia este femeia pe care mi-am dorit-o dintotdeauna alături de mine: frumoasă, simplă şi foarte inteligentă”, spunea Gabriel Dumitru la momentul respectiv. Cei doi au ajuns rapid să facă planurile de nuntă, doar că lucrurile au luat o altă turnură.

Sursa foto: Instagram