Cea mai scumpă nuntă din România: maneliști de top, dress-code de casă regală și pilot de elicopter pentru miri, președintele CJ Caraș Severin – Imagini halucinante

Cea mai scumpă nuntă din România: maneliști de top, dress-code de casă regală și pilot de elicopter pentru miri, președintele CJ Caraș Severin – Imagini halucinante
Poezie pură! Cu ghilimele, fără – nici nu mai contează. Cea mai scumpă nuntă din România tocmai a avut loc la Bocșa, în județul Caraș Severin, iar pilotul mirilor, căci, la atâta opulență nu puteau să se deplaseze cu mașina, ci au avut elicopter la scară, a fost nimeni altul decât Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș Severin.

Romeo Dunca este și milionar și pasionat de sporturi extreme. Omul de afaceri, proprietarul unei companii de transport care-i poartă numele, dovedește mari abilități de manager public, de când a preluat funcția în Caraș Severin. El e unul din primii români bogați care și-a cumpărat elicopter și îi face mare plăcere să îl piloteze.

Care a fost contextul în care s-a pus la dispoziția mirilor, doar ei știu. Cert este că Leo Magnatu, fericitul mire, a filmat și a făcut publică filmarea în care Romeo Dunca îi plimbă pe el, pe „miresica” lui, după cum s-a exprimat tânărul, și pe alți nuntași VIP, cu elicopterul personal. „Vreau să vă spun, Romeo Dunca, chiar el în persoană, multimilionarul”, l-a prezentat mirele pe pilot.

Cea mai scumpă nuntă din România

Celebrul Petrică de la Bocșa a organizat pentru fiul său, Leo Magnatu, și frumoasa noră, Izabela, o nuntă „regală”, de 10 stele, după cum a spus-o inclusiv manelistul Adrian Minune.

Tortul mirilor a avut forma palatului din Bocșa al familiei mixat cu un castel Disney.

Acesta, alături de alte vedete ale scenei din această nișă au ținut capul de afiș. Inclusiv Nicolae Guță  a prestat. Iar Florin Salam, fusese antamat și el, însă boala  cu care se confruntă zilele acestea l-a ținut departe de petrecerea de la Bocșa.

Ideea este că la Bocșa nu s-a mai văzut atâta bogăție. Fost orășel industrial, Bocșa are o populație de nici 17.000 de locuitori. Iar acum, celebrul Petrică de la Bocșa a vrut să le arate tuturor cât de avut e, dar și cum se face o nuntă cu față bănățeană, atunci când îți însori copilul. Familia mirilor a avut dres code, toate ținutele lor fiind inspirate de haine purtate de regi și regine, alegerea fiind pe tonuri de crem și  de culoarea fildeșului și a sidefului.

Așa au fost îmbrăcați și mirii, și părinții lor și rudele apropiate. Mamele și mătușile s-au remarcat prin adevărate rochii de regine, cu accesorii opulente, iar surorile mai mici au arătat ca niște adevărate prințese. Mirele, cu costum brodat, a avut inclusiv baston aurit, dar și o coroană, tot de aur, pe cap, absolut necesară în timpul dansului pe melodiile lui Guță sau Minune.

Romeo Dunca, președintele CJ Caraș Severin, i-a plimbat pe miri cu elicopterul personal

Conform Express de Banat, Romeo Dunca,  președintele Consiliului Județean Caraș Severin a venit la manșa elicopterului la Bocșa după tinerii însurăței și după alți câțiva invitați de seamă. I-a luat cu elicopterul, a dat un survol deasupra palatului lui Petrică, apoi i-a condus până în fața restaurantului din Reșița unde a fost organizată marea petrecere. O astfel de aroganță, să-l angajezi pe șeful județului, pe milionarul de la Timișoara, pe post de air taxi pilot trebuia neapărat imortalizată.

Astfel, călătoria a fost transmisă live. „Direct el în persoană, Dunca Romeo, multimilionarul, ne plimbă cu elicopterul! Elicopter din ăla mare, cu bani mulți!”, a dezvăluit mirele urmăritorilor de pe Facebook numele celebrului pilot al elicopterului care valorează 3 milioane de euro.

„Pe una din rudele mirilor o cunosc de mult timp. Am scăpat cândva o promisiune să fiu alături de tânăra familie la acest eveniment. Sunt președintele tuturor cetățenilor din Caraș-Severin, fie ei romi, maghiari sași sau români. Așadar ce dovadă de egalitate în aprecieri decât să fi alături de o tânără familie la început de drum. Cât despre bani, mai sunt și oameni care fac lucruri neplătiți.

Ca de exemplu eu în aceasta situație. Dar, e adevărat, Bocșa și comunitatea de acolo votează din obișnuință și de obicei cu opoziția. Acest moment a fost unul prielnic pentru a arata că eu sunt alături de toți. Chiar dacă în ultimii 2 ani nu țin minte să mai fi fost la nunta nimănui în acest mod.”, a explicat președintele CJ Caraș severin, Romeo Dunca, despre rolul jucat ieri la nunta lui Leo Magnatu, cnform sursei citate.

Sursa foto / video: Facebook / Leo Magnatu