Exclusiv. Video incendiar cu președintele Consiliului Județean Caraș-Severin. Blonda i-a făcut un show total în văzul tuturor

Exclusiv. Video incendiar cu președintele Consiliului Județean Caraș-Severin. Blonda i-a făcut un show total în văzul tuturor
Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, omul de afaceri Romeo Dunca, a fost surprins și filmat la o petrecere, iar imaginile sunt cu adevărat incendiare.

În clipul surprins de un participant la petrecere, și care a fost transmis redacției Rețete și Vedete, acesta apare în compania soției sale, iar imaginile vorbesc de la sine despre distracția maximă de care au parte cei doi și modul perfect în care se înțeleg.

Ales președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin în toamna lui 2020, Romeo Dunca este un cunoscut om de afaceri, pasionat de sporturi extreme. El a fost unul dintre primii români care au participat la Raliul Paris – Dakar (2006), dar  pasiunea pentru aventuri l-a purtat în Himalaya (a urcat pe vârful Manaslu, unul din cele mai înalte vârfuri ale planetei, la 8156 de metri altitudine), dar și la Polul Nord și la Polul Sud.

De asemenea, Romeo Dunca a fost un participant activ la Revoluția din decembrie 1989, de la Timișoara. El a fondat, împreună cu Lorin Fortuna, Frontul Democrat Român, înaintea deja celebrului Front al Salvării Naționale (FSN).

Sursa foto: Facebook, ProSport.ro

Romeo Dunca a făcut primii bani în Germania. Dormea în mașină

Romeo Dunca nu este un om care să se teamă de greutăți. El a ajuns  Germania, imediat după Revoluția din 1989. Timp de şase luni am dormit în maşină, într-un cimitir auto. Voiam să fac economie, să nu plătesc chirie. Într-o dimineaţă, m-au prins şi a trebuit să îi dau şefului cimitirului toţi banii pe care îi strânsesem, vreo 3.000 de mărci, să nu mă reclame. Ironia face că banii aceia erau fix banii pe care i-aş fi dat pe chirie în jumătate de an”, și-a amintit afaceristul, conform Resita.ro.

În prezent, conform presei, are o avere fabuloasă. Și o firmă de transport care îi poartă numele. A trecut și printr-un divorț costisitor, cu prima soție, alături de care are patru copii. „Eu i-am lăsat fostei soții toate proprietățile noastre comune! Două case, una în Timișoara și una la Remetea, 8.000 de metri pătrați de teren, mașina! Eu am rămas cu o datorie de 17 milioane de euro la bancă! Nu puteam să împart cu ea ceva ce nu-mi aparține, întrucât firma de transport e a tatălui meu și a fost înființată înainte de căsătorie!

De aici au început și discuțiile care au dus la divorț – de ce acțiunile firmei nu sunt trecute și pe numele ei, ca soție legitimă! Plus că a citit prin topurile ziarelor că eu aș avea o avere de 48 de milioane de euro, ceea ce era complet fals”, afirma Dunca în 2014. Cu un an mai devreme, el a explicat, pentru Click! faptul că  a ajuns să se separe din cauza proiectului de pe muntele Țarcu ( Caraș-Severin), unde visa să facă o stațiune de schi de talia celor din Austria.

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin și-a refăcut viața după divorț

Declarația de avere depusă de Romeo Dunca  după  ce a devenit președintele Consiliului Județean Caraș-Severin este spectaculoasă. Demnitarul deține 8 terenuri intravilane în comuna Dumbrăvița (județul Timiș), în suprafață totală de peste 11.000 metri pătrați. Tot aici are și o vilă de 456 metri pătrați.

De câțiva ani, Romeo Dunca și-a refăcut viața. „Ea e Valentina. O femeie fidelă, puternică și inteligentă și a cărei bucurie că mă are alături se manifestă așa cum am fost surprinși”, a spus omul de afaceri, în 2020, referindu-se la alte secvențe apărute în spațiul public, în care soția sa denotă exuberanță, scrie Expressdebanat.ro.