Cine sunt nașii familiei Dani și Gabriela Oțil. Au venit tocmai de la Timișoara

Cine sunt nașii familiei Dani și Gabriela Oțil. Au venit tocmai de la Timișoara
Nunta momentului s-a consumat, azi invitații își trag sufletul după super petrecere. Doi timișoreni (căci, în final, unul e născut acolo, iar consoarta lui, celebră în lumea mondenă, acolo s-au stabilit de ani buni) le-au fost părinți spirituali noilor soți. El este unul dintre cei mai cunoscuți DJ, dar, de fapt, e mult mai mult decât atât. Ea a fost „Mama Natură”.

Relația dintre ei este cu adevărat specială, deci iată cine i-a nășit pe Dani și Gabriela Oțil. Cei patru au petrecut până în zori alături de apropiați, la unul dintre cele mai spectaculoase evenimente din showbizul românesc. Părinții spirituali ai celor doi au fost alte vedete. Fosta „Mamă NaturăRoxana Ionescu și Tinu Vidaicu au devenit părinții spirituali ai faimosului cuplu.

Roxana și Tinu trăiesc de ani buni la Timișoara. De numele lor e legată comunitatea Epic Society, în jurul celui mai în vogă club din vestul României, unde Tinu e asociat. Recent acesta a devenit administrator al județului Caraș Severin, dar a început și un interesant proiect de coaching.

De la platane la „butoanele” unui județ

Tinu Vidaicu nu mai este, însă, de foarte mult timp doar DJ. În ultimii ani, a devenit co-proprietarului unuia dintre cele mai tari cluburi din Timişoara şi managerul clubului Ponton Casa Baraj, de la Văliug, unul din cele mai căutate locuri de distracţie din Banat, pe timpul verii, cel mai în vogă din județul Caraș Severin. Din 2004, Vidaicu se ocupă de management artistic, organizare de evenimente, branding, marketing şi coaching. Anul trecut a devenit administratorul județului Caraș Severin.

Pasul în administraţia judeţeană l-a făcut la solicitarea milionarului Romeo Dunca, care a câştigat alegerile pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, la alegerile de anul trecut. Cei doi au o relație specială și cu primarul Reșiței, Ioan Popa, aflat la al doilea mandat.

„Ne cunoaştem de mai mult de 10 ani, iar în 2012 m-a cooptat în managementul de la Ponton Casa Baraj. Împreună am pus locaţia pe harta României, devenind una din cele mai atractive pe zona de entertainment din ţară. De-a lungul anilor s-a venit atât din toată ţară cât şi foarte mult din străinătate. Numeroşi artişti celebri au avut primul contact cu România la Ponton Casa Baraj, creând efecte fantastice asupra judeţului. Tind să cred că toate experienţele împreună l-au făcut, atât pe el cât şi pe Romeo Dunca, să mă convingă să mă alătur demersului lor de a lăsa ceva frumos în urmă”, afirmă Tinu Vidaicu într-un interviu.

Noua administraţie a judeţului Caraş-Severin se concentrează foarte mult pe dezvoltarea turismului. Tinu Vidaicu spune că judeţul Caraş-Severin va deveni una dintre cele mai atractive zone turiste din România. „Vom face primii paşi în digitalizarea judeţului, vom realiza diferite programe pentru populaţie, fiindcă oamenii vor fi o parte importantă din reconstrucţie. Suntem împreună în asta”, explică Vidaicu.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu și-au amânat nunta

Timişoreanul a devenit un personaj cunoscut şi pentru mass-media tabloidă din România, graţie relaţiei sale cu Roxana Ionescu. Frumoasa blondină și artistul formează un cuplu de ani buni. Au făcut cununia civilă anul trecut, în luna februarie. Apoi, pandemia le-a dat planurile peste cap celor doi.

În urmă cu ceva timp, Roxana Ionescu a declarat în cadrul unei emisiuni TV că încă nu au reprogramat nunta, deoarece nu știu cum va evolua situația la nivelul țării noastre. Vedeta a mărturisit că nu și-a ales nici rochia de mireasă. Între timp însă, Roxana a primit cadou de ziua ei, de la soț, o coroană de regină.

„Nu aveam o data stabilită, dar am vrut să facem nunta în vara lui 2020, dar nu s-a mai putut. Nu am reprogramat nunta pentru 2021 pentru că am intuit că nu se va întâmpla nicio minune. Noi suntem oricum spontani. Nu am apucat să dăm nici bani pentru local. Nici rochia de mireasă nu am ales-o, dar am în minte ceva. Nu am făcut o simulare, dar știu cum va fi. Sper să fie, de fapt, două rochii, pentru că voi vrea una mai elegantă pentru biserică și una mai ușor de purtat pentru petrecere”, a mărturisit fosta „Mama Natură”.

Pentru nunta finilor lor, Roxana și Tinu au optat pentru ținute elegante dar care să le asigure libertate de mișcare. Au dansat pre în șir. Nașul a avut un costum închis la culoare. În schimb, nașa a optat pentru un costum cu sacou, vestă și pantaloni scurți de culoare albastră. ”Mi-era tare dor să am parte de zile speciale ca asta”, a mărturisit Roxana Ionescu cu privire la nunta finilor lor.

Sursa foto: Instagram

Pe ce a plătit Cristiano Ronaldo 1,6 milioane de euro 

Recomandarile noastre