Are datorii mari la bancă și e șomeră. Ce se întâmplă cu soția regretatului Leo Iorga

Are datorii mari la bancă și e șomeră. Ce se întâmplă cu soția regretatului Leo Iorga
A fost cadru medical, dar și-a lăsat serviciul ca să aibă grijă de iubitul său soț. Acum, Paula Iorga, soția artistului Leo Iorga, a ajuns într-o situație limită.

Durerea pe care plecarea lui Leo Iorga i-a lăsat-o în suflet nu se va șterge niciodată. Ce face acum soția marelui artist.

Are datorii mari la bancă și e șomeră. Ce se întâmplă cu soția regretatului Leo Iorga

A pierdut lupta cu nemilosul cancer în 2019. Iar de atunci Paulei Iorga, soția artistului Leo Iorga, nu i se mai opresc lacrimile. Pentru că amintirile nu o lăsau să vadă viitorul, aceasta a luat recent o hotărâre. S-a mutat din casa în care a locuit cu îndrăgitul artist, încurajată de cei doi copii ai săi.

”Astăzi, mama se va muta din casa în care a locuit cu tata, la vila noastră din Eforie Nord. E mai bine așa, acolo erau prea multe amintiri. Au locuit cu chirie, într-o căsuță din Berceni. Ei vânduseră apartamentul, proprietate personală, din București, pentru a ridica vila din Eforie Nord, așa că, în ultimii 15 ani, au stat în Capitală doar cu chirie.

Era prea greu pentru mama să mai întrețină acest imobil, avea câteva camere, plus pod și beci, costa și cam mult lunar, eu și fratele meu am plecat de câțiva ani de acolo, ne-am văzut de viețile noastre. Ea va sta la Eforie Nord, în vila pentru care mai avem rate la bancă. Nu e singură acolo, e cu bunica”, a declarat Edy, unul dintre fiii Paulei, pentru impact.ro.

Paula urmează să facă afaceri în turism

Pe de altă parte, tânărul spune că el și fratele său sunt alături de Paula Iorga și o susțin să înceapă afaceri în turism, pe litoral. ”Mama vrea să încerce niște afaceri în turism, în acea zonă, pe Litoral, să câștige niște bani.

Nu mulți știu, dar ea este șomeră de câțiva ani, a vrut să-l ajute mai mult pe tata, în ultima parte a vieții, așa că a renunțat la serviciu. Nici să se pensioneze nu poate, încă nu are vârsta. Îl visează adesea pe tata, vorbește doar despre el, așa că îi va prinde bine să plece din București. Știu însă că va veni des la mormântul lui”, a spus acesta.

”Păstrăm și acum geaca lui de piele pe care a purtat-o la ultimul recital”

Ultimul concert al lui Leo Iorga a avut loc pe 20 septembrie 2019, la Arenele Romane, când artistul a fost adus pe scenă în scaunul cu rotile. Băieții vor păstra toată viața geaca cu care tatăl lor a fost îmbrăcat la ultima întâlnire cu fanii.

”Tata a fost fericit că publicul l-a aplaudat, că a cântat cu el. Atunci am plecat de la spital, pentru câteva ore, el de fapt era internat. Nu mai mânca, uneori nu știu nici dacă ne recunoștea. Ne-a iubit foarte mult, iar scena a fost viața lui. Păstrăm și acum geaca lui de piele pe care a purtat-o la ultimul recital”, a relatat Edy Iorga.

Sursă foto: fanatik.ro

Recomandarile noastre