Ce note a avut la școală Mirela Vaida

Ce note a avut la școală Mirela Vaida
Mirela Vaida a devenit cunoscută datorită emisiunii ”Acces Direct”. Este frumoasă, talentată și deșteaptă. Toate aceste calități au venit o dată cu educația serioasă pe care a primit-o de când era micuță.

Mirela Vaida a muncit mult până să ajungă apreciată. A învățat de mică, e drept, cu profesori severi. Timp de șapte ani, a cântat la nunți, doar de dragul de a fi apreciată.

Ce note a avut la școală Mirela Vaida

Mirela Vaida (39 de ani) s-a pus cu burta pe carte de când era micuță. ”Am avut noroc de profesori severi care m-au pus cu burta pe carte! Și cărora le mulțumesc azi! Și aș lua-o de la capăt, fără să schimb nimic!”, a declarat prezentatoarea de la ”Acces direct” pe rețelele de socializare.

Așa se face că vedeta Antena 1 a avut doar note mari la liceu, unul de Informatică, pe care l-a terminat cu o medie mare, 8,83. De la an, la an, a învățat tot mai bine, iar în clasa a XII-a a avut media generală 9,71.

Examenul de Bacalaureat l-a trecut cu brio. La final, a obținut note peste 9 la toate materiile de la examen. Deși pe vremea aceea nu erau deloc ușoare examenele, prezentatoarea tv s-a pregătit, și se poate mândri media generală de 9.62.

”Bacalaureatul, în vremea mea, era, cred, mai dur ca acum! Și avizierul cu notele și numele afișate era neiertator!”, a povestit vedeta.

Mirela Vaida și arătat diploma de Bac

Mirela Vaida a terminat Facultatea de Drept

S-a înscris la Facultatea de Drept a Universității București și a obținut la examenul de licență media de 9.35. Mirela Vaida a terminat două mastere, unu în Dreptul Comunității Europene, și Comunicare și Relații Publice, scrie capital.ro.

Prima sa apariție a fost de cântăreață la un postul local din Iași. Era la liceu, în clasa a XI-a. „Trebuia să cânt live o melodie. Îmi amintesc şi acum că s-a dat stop de câteva ori, din cauza faptului că nu mă puteam aduna de emoţie. Prima apariţie că moderator TV a fost în toamna lui 2004 şi a fost alături de Cosmin Seleşi, la cârma unui matinal. Acolo am înţeles ce înseamnă live-ul, dar şi multe alte lucruri ce s-au dovedit a-mi fi extrem de utile mai târziu”, a declarat vedeta.


Mirela Vaida ”s-a dat” cu cămila și a făcut scufundări

Cum era și ce făcea Mirela Vaida înainte să devină prezentatoare la Acces Direct