Mirela Vaida ”s-a dat” cu cămila și a făcut scufundări

Mirela Vaida ”s-a dat” cu cămila și a făcut scufundări
Când le face pe toate? Mirela Vaida pare că este peste tot. O vedeți la ”Acces direct”, la ”Te cunosc de undeva” și are o familie numeroasă. Iată că a găsit timp să ”se dea cu cămila” prin deșertul egiptean.

Mirela Vaida este soție, mamă a trei copii, actriță, cântăreață, prezentatoare tv. Înainte de Paște a anunțat că pleacă într-o scurtă vacanță și va fi înlocuită la ”Acces direct” de Alexandra Velniciuc pentru o săptămână.

Mirela Vaida a fost înlocuită pentru o săptămână

Mirela Vaida prezintă una dintre cele mai umărite emisiuni tv, ”Acces direct”, la Antena 1. A trecut de curând printr-o traumă când o femeie a atacat-o în platoul de filmare cu un pietroi, apoi a primit mai multe amenințări. A plâns mult în acea perioadă și avea nevoie să fie cu familia ei, într-o vacanță.

Mirela Vaida a făcut anunțul chiar la finalul emisiunii de miercuri, 28 aprilie. “Vreau să spun celor de acasă că de mâine eu voi pleca într-o mică vacanță de o săptămână, iar la cârma emisiunii va veni și mă va înlocui Alexandra Velniciuc. Dar avem și ediții speciale de Paște pe care deja le-am filmat.

Așa că Vinerea Mare, luni și marți de Paște veți avea ediții speciale în rețeta Acces Direct, cu mulți interpreți de muzică populară, cu multe râsete, cu multă veselie și așa mai departe.

Tocmai de aceea vreau să-mi dați voie să vă urez încă de pe acum Paște fericit, cu multă sănătate, sărbători cu bine, cu multă lumină și cu multă liniște”, a spus Mirela Vaida în încheierea emisiunii de miercuri seara.

Mirela Vaida și soțul Alexandru sunt la 3.500 km distanță, în Egipt

Mirela Vaida a făcut plajă, scufundări și s-a plimbat cu cămila, în Egipt

Mirela Vaida ”s-a dat” cu cămila și a făcut scufundări

Mirela Vaida ține cont de fanii ei, foarte numeroși. Le-a arătat ce face în vacanța din Egipt.

”Am «rupt» o zi de la plajă și snorkerling (n.r. scufundări ) și am zburat spre Piramide și Sfinx! O experiență «once in a lifetime» (n.r. o dată în viață)! Egiptul e pur si simplu magnific!”, a anunțat vedeta pe contul său de socializare.

La sfârșitul zilei, Mirela Vaida ”s-a dat cu cămila”, prin deșertul egiptean, la apus de soare.

În timp ce telespectatorii o vedeau transformându-se în Alexandra Stan la ”Te cunosc de undeva”, pe 1 mai, Mirela Vaida și soțul Alexandru erau la 3.500 km distanță, la piramidele din Egipt.


Mirela Vaida e în pericol.  Ce a decis procurorul de caz în legătură cu agresoarea ei

Mirela Vaida, terorizată de o mașină în trafic: „Recunosc că sunt agitată”

Recomandarile noastre