Vulpița numără orele până va naște. Ce mesaj a primit de la Mirela Vaida

Vulpița numără orele până va naște. Ce mesaj a primit de la Mirela Vaida
Ce mai face Vulpița? Parcă trebuia să nască! Devenită celebră la emisiunea ”Acces Direct” a dispărut brusc și nici nu mai este activă pe rețelele de socializare.

Prezentatoarea de la „Acces Direct”, Mirela Vaida i-a transmis un mesaj Veronicăi Stegaru, cunoscută sub numele de Vulpița.

Vulpița a făcut deliciul telespectatorilor de la Antena 1. Luni de zile, Viorel și Veronica Stagaru au fost prezenți în emisiunea Mirelei Vaida, apoi au dispărut. Parcă trebuia să nască Vulpița! Informația aflată de Rețete și Vedete, atunci când ea a postat o fotografie cu un bebeluș (n.r. luna trecută), arăta că termenul de venire pe lume al copilului este în jurul datei de 26 aprilie.

Veronica urmează să devină mamă pentru a doua oară

Vulpița numără orele până va naște

Vulpița a fost o prezență constantă în emisiunea realizată de Mirela Vaida, la Antena 1. Viorel și Veronica Stegaru au devenit celebri după ce luni la rând, cei doi soți au apărut pe micile ecrane.

Brusc, Vulpița și Viorel au hotărât să se întoarcă în satul natal și să-și continue viața departe de ochii curioșilor.

De când s-au întors acasă, în satul natal Blăgești, Vulpița și Viorel Stegaru au lăsat pentru o perioadă rețelele de socializare deoparte. Bărbatul s-a angajat la o firmă de curățenie. În urmă cu mai multe luni acesta a anunțat în timpul emisiunii de la Antena 1 că Vulpița este din nou însărcinată. Și tot el a mărturisit că aceasta urmează să nască la finalul lunii aprilie sau începutul lunii mai. Veronica și Viorel vor să îl boteze pe copil Radu.

Veronica urmează să devină mamă pentru a doua oară.

Vulpița a fost o prezență contantă în emisiunea realizată de Mirela Vaida, la Antena 1

Mirela Vaida, mesaj pentru Vulpița

Anul trecut, Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești au venit la „Acces Direct” pentru a face liniște în viața lor de cuplu. Și pentru a tranșa public diferitele conflicte pe care le aveau, din cauza unor zvonuri legate de infidelitatea tinerei. Cei doi s-au transformat într-un adevărat fenomen apreciat intens de public, devenind astfel invitați permanenți la emisiunea prezentată de Mirela Vaida, la Antena 1.

Mirela Vaida și-a adus aminte de cei doi soți, care au trecut timp de aproape un an pragul emisiunii prezentate de ea.

„Mi s-a făcut dor. Ce mai face Veronica, ea nu trebuia să nască? Când naște și ea că trebuie să anunțăm și noi, că vorba aia, am trăit aici zi de zi. Nimic nu mai știu de ei. Trăiam cu ei în emisiune mai mult decât stăteam cu copiii mei. Pleci așa și ne lași cu inima ruptă, să nu mai știm nimic de viață.

Să nu mai știm noi nimic acum de viața lor. Deci mai e puțin și naște, îi pupăm și le dorim multă sănătate și îi dorim sărcină ușoară Veronicăi. Ne era cam dor”, a spus Mirela Vaida.


Vești despre Vulpița. Ce face înainte de naștere și cum a fost surprinsă

Vulpița și Viorel au ajuns de unde au plecat. Ce turnură a luat viața lor