Vulpița și Viorel au ajuns de unde au plecat. Ce turnură a luat viața lor

Vulpița și Viorel au ajuns de unde au plecat. Ce turnură a luat viața lor
De ceva vreme s-a  cam așternut liniștea peste cuplul care era, cu aproape un an în urmă, cel mai discutat din România: Vulpița / Veronica și Viorel Stegaru. Oare le convine celor doi soți că nu mai sunt în centrul atenției.

Telenovela pare să se stingă de la sine, Vulpița și Viorel au ajuns de unde au plecat, cei care le scriu pe rețelele sociale îi jignesc și îi critică. Aici s-a ajuns. Zilele acestea Veronica a încercat o revenire cu miză la public. A postat un selfie și și-a întrebat fanii ce nume să îi pună viitorului copil.

Vulpița și Viorel își înmulțesc familia, vor avea încă un băiat, pe lângă fetița care există deja în familie, și care, cât cei doi protagoniști au încercat să își schimbe viața la televizor, a rămas cu bunica. „Seara buna! Ce idei de nume pt băiețel aveți? La primul m-am gândit. Ce nume sa ii mai punem?”, a scris Vulpița.

Fanii își bat joc

Aproape 9400 de aprecieri, multe invective. „Borș cu zamă”, „Alin Boschetaru”, ”„Rafaello, ca pe tată” – sunt câteva din mesajele pe care le putem reproduce. „V-a rugat atât de frumos Veronica, și unii dintre voi, chiar nu aveți limite bunului simt. Seară buna Veronica, să te consulți cu nașii”, i-a sărit cineva în apărare.

Pe Facebook, unde există o sumedenie de conturi cu numele ei, situația e la fel la postarea similară. Cu înjurăturile de rigoare, de nereprodus.

Mutarea în Buzău, soldată cu amenințări

Vulpița și Viorel s-au întors în Blăgeștiul de origini, după ce în toamna anului trecut cei doi s-au mutat în alt județ, după ce au încercat, fără succes, traiul din Capitală.

Amintim că soții Stegaru au ajuns să locuiască într-un sat din Buzău, după ce un fan al emisiunii Acces Direct a decis să le dea o mână de ajutor și să le ofere, gratuit, locuința. Inițial ei s-au lăudat că au fost primiți cu zâmbete și gogoși din partea vecinilor. Se pare însă că bunele relații nu au durat prea mult, și s-au trezit amenințați cu incendierea casei, pe motiv că fac deranj și de rușine comunitatea.

Trist… Vulpița și Viorel au ajuns de unde au plecat

Vulpița Veronica a ales să-și facă de Anul Nou o schimbare radical de look și și-a tuns părul, optând pentru un bob scurt. Tânăra nevastă din Blăgești și Viorel Stegaru și-au petrecut sărbătorile la casa primită cadou în Buzău. Pe fiica lor de câțiva ani au lăsat-o la bunica paternă din Blăgești. Văzând că fanii îi cam critică pentru acest lucru, cei doi au mers apoi în vizită la copilă.

Acum, Veornica Stegaru a răspuns curiozităților fanilor legate de viața sa: „Mi-am luat fata de la soacră; cu sarcina e bine. Sunt foarte bine și sunt la Blăgești”.

Anul trecut, Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești au venit la „Acces Direct” pentru a face liniște în viața lor de cuplu. Și pentru a tranșa public diferitele conflicte pe care le aveau, din cauza unor zvonuri legate de infidelitatea tinerei. Cei doi s-au transformat într-un adevărat fenomen apreciat intens de public, devenind astfel invitați permanenți la emisiunea prezentată de Mirela Vaida, la Antena 1.

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 11 februarie. Leilor li se deschid noi surse de venit