Horoscop Minerva – 11 februarie. Leilor li se deschid noi surse de venit

Horoscop Minerva – 11 februarie. Leilor li se deschid noi surse de venit
Astăzi este Luna Nouă în Vărsător, prilej să facem lucrurile diferite decât le-am făcut până acum.

Atmosfera însă rămâne destul de încărcată la nivel politic, opiniile pro și contra stârnesc patimi. Oamenii sunt destul de porniți împotriva noilor decizii luate de guvern.

Horoscop Minerva – 11 februarie. Leilor li se deschid noi surse de venit

Berbec – Fluxul de bani poate fi puțin limitat în acest moment. Folosește-ți resursele mai atent pentru a obține profituri mai bune. Nu este un moment bun pentru a investi pe piața de capital. Instabilitatea pe piața acțiunilor te poate îngrijora. Perioada a fost o chemare la reflecție și revizuire. Fii pregătit să ai timp.

 

Taur – Fă o copie de siguranță tuturor fișierelor și documentelor importante și acordă-ți suficient timp în ceea ce privește eventualele termene. Există indicii că persoane neașteptate îți vor împărtăși experiențele pentru a te duce pe calea succesului profesional. Dacă vrei să profiți de o ocazie de aur explorează noi posibilități.

 

Gemeni – Limitează orice cheltuieli inutile, deoarece există șanse să îți depășești cu mult bugetul. Solicită un împrumut, dacă ai nevoie, deoarece îți va fi aprobat cu ușurință. Te sfătuiesc să iei cu atenție toate deciziile financiare, deoarece orice neglijență ar putea duce la pierderi pe care foarte greu le vei recupera.

 

Rac – O mulțime de câștiguri, e drept, mărunte, atât din investițiile anterioare, cât și din cele curente. Brokerii o vor duce foarte bine în această lună. Dacă dorești să ai propria casă, trebuie să mergi mai departe acum. Agenții imobiliari vor putea încheia câteva contracte, în timp ce constructorii se vor descurca foarte bine.

 

Leu – Nu lăsa neîncrederea să te învingă, deoarece va împiedica evoluția personală. Totuși, o problemă juridică care te frământă de ceva vreme va fi în cele din urmă rezolvată, deschizând noi surse de venit pentru tine. Acesta este momentul potrivit pentru a cumpăra un nou autoturism. Ai putea să faci o mulțime de achiziții, în special, bunuri de uz casnic.

 

Fecioară – Poți să mai relaxezi măsurile de protecție, să respiri adânc și să iei la mână fișierele și documentele importante. Atmosfera este mai puțin apăsătoare de când Saturn s-a mutat în Vărsător, iar acest lucru te poate stimula să fii creativ și inventiv. Alimentație adecvată și o gândire pozitivă vor face diferența.

 

Balanță – Poți să aduci la lumină talente unice și să le împărtășești lumii. Ai putea fi prea conștient de sine, fie prea optimist. Calea de mijloc între aceste două dispoziții este echilibrul perfect. O întâlnire poate aduce șansa de a-ți aminti sau de a vindeca răni vechi. Poate fi un apel pentru a ieși în lume și a te amesteca cu ea.

 

Scorpion – Ziua ar putea face ca sentimentele să curgă în ideea de a-ți cunoaște viitorul și să te aducă în centrul atenției în cercul prietenilor. Ce vrei cu adevărat? S-ar putea să fii pe cale să afli acum. Verifică-ți atent faptele care ți se par ciudate deoarece în culise se petrec lucruri pe care s-ar putea să nu le bănuiești.

 

Săgetător – Ziua coincide cu o întâlnire cu cineva de departe. Iar acest lucru ar putea fi destul de emoționant, mai ales dacă nu ai mai știut nimic despre ea/el de ceva timp. S-ar putea să ți se ofere, de asemenea, o șansă care poate fi provocatoare, dar și utilă. Posibil să renunți mai întâi la ceva înainte de a profita de ea, totuși.

 

Capricorn – Ai putea fii ademenit cu un loc de muncă mai bun și mai bine plătit. S-ar putea chiar să te gândești serios să îți părăsești poziția actuală pentru acest nou loc de muncă. Nu te amăgi. Asigură-te că, înainte de a-ți schimba locul de muncă, acolo unde mergi este mai bine decât la locul de muncă de la care pleci.

 

Vărsător – Concentrarea pe următoarele zile, va face să te exprimi, să fii tu însuți și să faci acele lucruri care îți aduc cea mai mare împlinire și mulțumire. Ar putea apărea tesiuni, în special în jurul unei probleme care a fost prea mult timp împinsă sub covor. Cu mintea deschisă și dorința de a învăța ceva, poți rezolva acest lucru.

 

Pești – Ia în serios ideea de dezvoltare personală. Dacă ai nevoie de un profesor sau de un consilier, acesta este unul dintre momentele mai bune pentru a apela la sfaturile lor. Cred că este timpul să renunți la activități care cer prea mult și îți oferă prea puțin în schimb. Te vei simți mult mai bine dacă faci acest lucru.

 

Kate Middleton se pregătește să devină regină. De unde se inspiră pentru ținute