Kate Middleton se pregătește să devină regină. De unde se inspiră pentru ținute

Kate Middleton se pregătește să devină regină. De unde se inspiră pentru ținute
Kate Middleton se inspiră de la Majestatea Sa pentru ținute. Vrea să știe cum să se îmbrace atunci când va deveni regina Catherine, a susținut un autor regal.

Kate Middleton se pregătește să devină regină. Ducesa de Cambridge, în vârstă de 39 de ani, se află în prezent în casa ei din Anmer Hall din Norfolk. Locuiește acolo împreună cu prințul William, prințul George, prințesa Charlotte, prințul Louis. Ea a impresionat publicul în ultimele luni, reciclând articole mai vechi de îmbrăcăminte și articole de stradă pentru apariții regale.

Cum se îmbracă Ducesa de Cambridge

Jurnalista de modă Bethan Holt, care a scris recent cartea Ducesa de Cambridge: o decadă a stilului regal modern, a spus că alegerile sunt un mod de a „aminti în mod constant” publicului că este „una dintre noi”.

Ea a declarat pentru Vanity Fair că, atunci când ducele va urca pe tron, Kate se va inspira de la regină. A spus că ea va adopta o „uniformă”, explicând: „Ceea ce puteți vedea venind este această siluetă foarte definită, un fel de a lua o lecție de la Regină, care are haina aceea colorată pe care o poartă.

Bethan a arătat colecția de rochii colorate Emilia Wickstead a lui Kate ca o indicație a uniformei viitoarei regine. Între timp, ea a spus că ideea de „a avea uniformă” a fost luată „de la regină”.

Ducesa de Cambridge se va îndepărta de foștii monarhi într-un anumit mod

Dar autorul a dezvăluit că stilul lui Kate se va îndepărta de foștii monarhi într-un anumit mod, arătând dragostea ei pentru viața simplă. Bethan sugerează că alegerea reflectă modul în care s-a schimbat lumea de când regina a preluat tronul în 1952.

„Starea de spirit a publicului este acum mult mai mică față de dorințele regale care sunt foarte îndepărtate în palatele lor. Oamenii vor să poată relaționa și cred că membrii familiei își dau seama că îmbrăcămintea este o modalitate prin care o pot face” a spus ea.

Între timp, autorul a adăugat că mai multe angajamente ocazionale pentru Kate oferă probabil o perspectivă asupra a ceea ce poartă în timpul ei liber. Ea a explicat că a dat „o idee foarte bună” la ceea ce poartă ducesa atunci când „duce copiii la supermarket” sau „cumpără provizii”.

Kate Middleton a devenit mai încrezătoare în fața camerei

Comentariile lui Bethan vin după ce surse regale au declarat că Kate a devenit „mai încrezătoare în fața camerei” în timpul pandemiei COVID-19 și „a învățat să se bucure mai degrabă decât să îi fie teamă de apelurile video”.

Surse au spus că, pe lângă crearea propriei lumini și suport pentru laptop pentru apariții video, ducesa „își alege și ea propriile ținute și chiar își face propriul păr și machiaj”.

Horoscop Minerva – 10 februarie. O zi ca și cum am sta pe un butoi de pulbere