Mirela Vaida, terorizată de o mașină în trafic: „Recunosc că sunt agitată”

Mirela Vaida, terorizată de o mașină în trafic: „Recunosc că sunt agitată”
Problemele nu se mai termină pentru prezentatoarea „Acces direct”. Mirela Vaida a fost astăzi terorizată de o mașină în trafic. Prezentatoarea a mărturisit că s-a speriat foarte tare.

Recent, Mirela Vaida a fost la pas să-și piardă viața chiar în platoul emisiunii pe care o prezintă. O femeie dezbrăcată a intrat în platoul emisiunii, în direct, și a aruncat cu o cărămidă spre prezentatoare. Problemele nu s-au terminat aici, căci Mirela Vaida a fost terorizată astăzi de o mașină în trafic. S-a speriat foarte tare și a spus totul, în direct. „Recunosc că sunt agitată”, și-a început Vaida povestea. 

Se pare că este vorba despre o mașină albastră, în care se afla un șofer. Acest automobil ar fi stat ore bune în trafic, în spatele automobilului condus de prezentatoarea Antena 1.

„Vorbim și despre ce mi s-a întâmplat mie, cu două ore în urmă, când am ajuns la redacție, pentru că odată ce am trecut pe lângă moarte, sunt extrem suspectă. Sunt atentă la toate mașinile care mă urmăresc, lucru pe care astăzi l-am văzut mai evident decât oricând. O mașină care de pe DN1, din afara Bucureștiului, și până aici, deși eu am mai făcut o escală și am mai zăbovit, a fost pe urmele mele. Lucrul ăsta nu mă poate liniști”, a povestit Vaida. 

Mirela Vaida, terorizată de o mașină care a urmărit-o. Era un paparazzi 

Prezentatoarea și-a continuat povestea și a descris cum s-au petrecut lucrurile.

„De pe lângă ambasada Americii, a apărut o mașină albastră în spate. Ajung pe DN1, mașina după mine. Când am ajuns în zona în care avem platoul, aici trebuie să mergi pe străduțe. Domne, aceeași mașină în spatele meu? Am sunat colegii, paza, l-am sunat pe soțul meu și i-am spus că sunt urmărită. Nu m-am dat jos din mașină, bărbatul a rămas la volan, cu un telefon în mână. Colegii s-au dus spre mașină, șoferul a plecat în trombă”, a declarat Mirela.

Într-un final, s-a dovedit că în mașină era un paparazzo, care probabil voia să vadă ce face prezentatoarea și să prindă vreun subiect. Cineva de la publicația respectivă ar fi sunat și i-ar fi transmis vedetei că nu trebuie să aibă vreun motiv de îngrijorare, căci „urmărirea” nu avea legătură cu atacul din platou. 

Foto: Facebook

Cristi Iacob face un roast istoric la iUmor