Scene ca în filme! Polițist infiltrat, cocaină, motoare, drone, traficanți și asasini la București

Scene ca în filme! Polițist infiltrat, cocaină, motoare, drone, traficanți și asasini la București
Traficanți de droguri la București! Și nu în doze mici, ci cantități impresionante. I-au urmărit cu dronele și au prins traficanții când plănuiau și un asasinat. Rețeaua se întinde pe trei continente.

O amplă acțiune a procurorilor de la DIICOT în colaborare cu investigatori americani care a avut loc miercuri, 18 noiembrie, a prins în flagrant mai mulți motocicliști membri ai Hells Angels.

Cocaină, motoare, drone, traficanți și asasini la București

Mai mulți motocicliști membri ai Hells Angels România au fost urmăriți cu drone și săltați de mascați, după 8 percheziții domiciliare în Ilfov și București. Dosarul în care sunt anchetați vizează trafic de droguri, asasinate la comandă și sume imense de bani, de sute de mii de dolari.

DIICOT anunță că e vorba despre o rețea complexă. În acest caz, liderul Hells Angels România şi alţi motociclişti ai clubului au fost ridicați de mascaţi, după o descindere la un depozit. Au fost urmăriți cu drone și surpinși când făceau ”afaceri”.

Marius Lazăr, șeful clubului de motocicliști Hells Angels București, și neo-zeelenadezii Michael Matthews Murray și Patrick Johnson Marc au fost arestați de judecătorii Curții de Apel București în cadrul dosarului de trafic de droguri și instigare la omor instrumentat de DEA și DIICOT, potrivit portalului CAB.

Membrii organizației infracționale au obținut și au distribuit drogurile în beneficul mai multor grupuri cunoscute de crimă organizată care operează în Statele Unite ale Americii, Uniunea Europeană și Noua Zeelandă.

Din datele oferite de DIICOT, reţeaua a traficat cantităţi însemnate de cocaină şi metamfetamină din SUA, drogurile fiind furnizate unor grupări cunoscute de crimă organizată din Europa şi Noua Zeelandă.

Acțiunea de prindere a traficanților a fost posibilă cu ajutorul unui polițiest român sub acoperire, care s-a infiltrat în grupare mai multe luni de zile. Ușor nu i-a fost, dar rezultatul muncii lui și al echipei de la București, împreună cu polițiștii americani, se vede în succesul obținut.


Exclusiv. Secretele ascunse ale Ginei Pistol au ieșit la iveală. Ce își dorește, de fapt, vedeta